- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
MIvel nem nyílt forráskódú a catalyst, ezért semmiféle hivatalos támogatás nincs hozzá Fedorához, csak a külső, "harmadik feles" RPM Fusion [link].
De a nyílt radeon driver már szinte mindent tud, egyre jobb. A 2D gyorsításban már jobb, mint a catalyst. 3D gyorsításban és fogyasztás (teljesítmény) szabályozásban fordított a helyzet [link]
Én arra gondoltam, de nem vagyok benne biztos, hogy azért sötét a képernyő a 3.14-es kernellel, mert a catalyst telepítve volt, aztán le lett szedve, de nem tökéletesen (az initramfs nem lett újra létrehozva, a grub-ban maradt valamilyen kernel paraméter, stb.) Ha a 3.11-es kernellel megy az indítás, akkor először azt kellene megnézni, hogy nyílt video drivert használ vagy catalyst-ot. (pl. van-e /etc/X11/xorg.conf és abban Driver "fglrx" sor.
Ubuntu ATI Catalyst telepítés: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest