Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszayanou
aktív tag
Na végül megoldottam, feltettem easylife-projecton keresztül. Tudom nem túl elegáns megoldás...
Azért szeretem a win-es fontokat beállítani, mert így ugyanúgy néznek ki a weblapok minden platformon. Így szoktam meg.
Ami viszont egy újabb probléma, hogy hőn szeretet zenelejátszómat nem tudtam telepíteni forrásból. Nem sokszor csináltam ilyet és azt is csak ubuntu-n, szval könnyen lehet h vmit elrontottam.
itt van a kimenete:
[root@ballard guayadeque-0.2.9]# ./build
-- The C compiler identification is unknown
-- The CXX compiler identification is unknown
CMake Error: your C compiler: "CMAKE_C_COMPILER-NOTFOUND" was not found. Please set CMAKE_C_COMPILER to a valid compiler path or name.
CMake Error: your CXX compiler: "CMAKE_CXX_COMPILER-NOTFOUND" was not found. Please set CMAKE_CXX_COMPILER to a valid compiler path or name.
-- Using install prefix /usr ...
-- Found wxWidgets: TRUE
-- checking for module 'gstreamer-0.10'
-- found gstreamer-0.10, version 0.10.31
-- checking for module 'gstreamer-controller-0.10'
-- found gstreamer-controller-0.10, version 0.10.31
-- checking for module 'sqlite3'
-- package 'sqlite3' not found
CMake Error at CMakeLists.txt:46 (MESSAGE):
sqlite3 not found!
-- Configuring incomplete, errors occurred!mi lehet a baj szerintetek? Ahogy olvastam más is szenved vele fedora alatt, de megoldást nem adott a google.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest