Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Mivel ubin az fglrx hibátlan nekem (szó szerint), ragaszkodnék hozzá. Ahogy olvastam fedorás fórumokat, ennyi csak az akadálya, hogy felmenjen. Fc12-t nem raknék, hisz miért rakjak régit, ha itt a küszöbön az új?
Szóval most ráállok, és megnézem tudom-e az xorg verziót visszafejteni. Asszem elfogadható kompromisszum lenne (ha működik). 
A boot problémát megoldtam még az éjjel.

-
floatr
veterán
Bubi alatt a következőket tapasztaltam egy laposon. Install fasza, géphasználat szintén, compiz megy alapból, mindez a nyílt driverrel. Gyakorlatilag egy panasz nem lehet rá. Aztán kezdtem egy kicsit kényelmetlenül érezni magam, mert feltűnt, hogy a venti állandóan a maxon pörög. Aztán pár nap után az is feltűnt, hogy eszetlenül melegszik a bal kezem tájékán, pedig inkább jobb kézzel gépelek gyorsabban

Tartottam a gyári drivertől, de végül felpakoltam, és egyrészt minden működik, persze maradt a compiz lag (kbf), leszámítva azt h a power manager a fényerőt nem tudja szabályozni. Mellesleg gyanakszom egy kicsit erre a melegedésre, hogy nem-e megfőzte az akksit is, mert novemberi csekkolás óta gyanúsan leesett a kapacitása (38Wh-ról 16-ra). Mondjuk úgy h nekem nem jött be a nyílt meghajtó.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval most ráállok, és megnézem tudom-e az xorg verziót visszafejteni. Asszem elfogadható kompromisszum lenne (ha működik).