Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ezt megpróbálom majd köszi!

Igen azt tudom hogy be kell mindent állítani és ezzel nincs is gondom. Lehet rosszul fejeztem ki magam, de a gondom az az hogy meg kell állnom egy raklap mellett és le kell nyomnom egy billentyűkombinációt hogy felszedje az adott raklapot. Pl körbálát vagy szögleteset felszed anélkül is hogy meg kellene állnom.
PitLee - scyllafren
Ebben a videóban is megáll a raklapok mellett és lenyomja a billentyűkombinációt, így kerülnek fel a pótra. Ez idáig nekem is meg van, meg működik is az autoload majdnem tökéletesen. A gondom az az hogy nem úgy gyűjti a raklapokat ahogy a szalmabálákat pl hogy elég mellé érnem és egyből felkerül a pótra.
A menüket vásárláskor már teljesen átrágtam, már nem tudok mit állítani. De kezdem azt gondolni hogy raklapoknál ez a normális hogy meg kell állnom mellette és lenyomni a billentyűkombinációt hogy kerüljön fel. Már csomó mindent kipróbáltam de a raklapok automata gyűjtése nem megy úgy ahogy a körbálánál, pl hogy melléérek és fel is kerül bármilyen billentyű lenyomása nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 2x12 GB-os DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi