Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Köszönöm mindhármótoknak a segítséget, közbe sikerült megoldani a dolgokat. Van az Adblock-hoz olyan kiegészítő féleség amivel objektumokat lehet eltüntetni, és ezzel a megoldással meg is tudtam oldani ezt a problemát. Így már minden további nélkül tudok letölteni. Az a baj hogy vannak olyan módok a Marhu csapatnak ami nincs feltöltve pl. modhoster-re. Ezért jön jól hogy le lehessen tölteni a hivatalos megosztójukról amit használnak.
Pl. ez az autoloaderes futószalag nagyon jó dolog.Leraktam ezt a nagy tápkeverőt a marhákhoz, megtöltöttem 100k fűvel szalmával szilázzsal. Odaraktam a futószalagot, odaálltam egy póttal, és a silót pillanatok alatt meg tudtam tölteni 150-200k l teljes értékű táppal. Így nem kell állandóan kevergetni, meg minden.
Láttam olyan videót, vagyis inkább képet ami szerintem videóból volt kivágva, hogy ebbe a gépbe pelyvát öntenek bele. Na most elvileg ez ugye max a szilázshoz kerülhetne, de hát azt már csak nem fogadja el annak a keverő.. Mondjuk a széna fű között nincs kül, szénának ismeri fel a keverő pl. a füvet is.(#446) zsolesz0803
Az etetőnél ami kiment kaja azt szedd fel és öntsd vissza a vályúba. És így már a tisztaságot is ki tudod maxolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Mazda topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sí, sielés
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest