Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Elismerem, rossz volt a példa, a krumpli és a cukorrépa tényleg eléggé időigényes. A répa-betakarításban egyetértek, horror azzal a vontatható, kis tartályos és ennek ellenére nem olcsó géppel. A krumplié egy fokkal jobb, szerencsére csak béreltem őket, megvenni nem fogom egyiket sem, inkább nem foglalkozom egyik gyökérnövénnyel sem, míg nem fussa az önjáró masinákra. Disznókkal még úgysem foglalkozom, csak a trágya miatt nekem nem éri meg, levágni nem lehet őket
, szóval semmi hasznuk. Bérmunkában egyébként mentem már mindkét önjáróval, azokkal sem egy leányálom, a répaszedő kissé bénán mozog és szűken szedi a répát, a krumpliszedő sokkal jobban tetszett. Arra nem emlékszem, kellett-e ezeknél is előtte levelet levágni hozzá...Én még egy kombájnnal tolom, eszembe se jutott venni még egyet, de nem rossz gondolat.
Viszont pl.: a búza sem igényel extra gépet, max. ha bálázol, amit eladhatsz vagy viheted a marhák alá. Bálázó azért is jó, mert ha megveszed hozzá a csomagolót is, a széna egyből szilázs lesz és nem kell szecskázni a kukoricát és tömöríteni, érlelni a cuccot, majd újra bepakolni a keverőbe.
Egyébként a marhatenyésztés sem igényel olyan nagy befektetést, a keverő kell neki, meg a szalmát terítő gép, egyik sem vészesen drága.
Tényleg: disznóknál hogyan lehet a jó kaját megcsinálni nekik? Leborítod a földre a terményt majd homlokrakodóval egyesével adagolod a komponenseket a vályúba vagy ehhez is van keverő?
Disznók helyett inkább az erdészetre leszek kíváncsi, de ahhoz kell majd némi kezdőtőke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, szóval semmi hasznuk. Bérmunkában egyébként mentem már mindkét önjáróval, azokkal sem egy leányálom, a répaszedő kissé bénán mozog és szűken szedi a répát, a krumpliszedő sokkal jobban tetszett. Arra nem emlékszem, kellett-e ezeknél is előtte levelet levágni hozzá...