- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali. Vannak sorrendek is pl, mit mikor kel, pl szántás, kultivátorozás, stb, Én falusi lévén sajna már nem igen tudom a sorrendeket ezen a téren, de talán valaki leírja, báár, ha jól rémlik, van játék közben is valamiféle útmutatás, leírás. De nem vagyok benne biztos. Azt hiszem játékban az Esc gomb nyomsz, és valahol ott van valami ilyesmi talán. Én azért nem is nagyon foglalkozok ezzel, mert van olyan kulti és már vető is, ami közvetlen tarlóra is tud vetni. Direkt vetőgép, asszem talán a Vaderstadt vagy milyen vető képes erre. Valóságban is. Szántani multiban jó max szerintem, mert kisebb mapon is szerintem időigényes. Én trágyával, pl vagy műtrágya, vagy pedig HA már van állatod, akkor híg trágya, (pl sertésektől), vagy szilárd marha trágyával beszórom, aztán egy példázott jó kultival megyek, és elintézem. Utána meg permet mikor kel már ki. Viszont, valóságban se vetnek ugyan azt, következőnek ugyanarra a földre, így játékban se igen éri meg, mert pl csökken a mag hozama aratáskor. Vagyis, kevesebbet arathatsz le pl búzát, másodszorra, ugyanarról a földedről. Csak max akkor, ha beszántod ténylegesen. Bocs többiek ha nem jól írom. Max kijavítotok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mozilla Firefox
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- TeamGroup 2x8GB 16GB DDR4 2666MHz
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest