Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
larpi
tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Helló!
A Bergmann az siló szállító pótkocsi, ha az apró betűs részt elolvasod ott azt írja (siláz).
A silózóhoz azért nem kapcsolódik, mivel kardánhajtásos a kitárolás és a silózón nincs kardán meghajtás.
Az alap készletből silózó után csak az első három billenős rakható.
A silózást lehet autópilottal is végezni. A silókombájnt beállítod a föld szélére a vágás irányába és megnyomod a H-t, akkor átszállsz egy traktorra ami után van pl.: egy Bergman kocsi és ezzel a silózó mellé állsz, ekkor a silózó elkezd dolgozni, csak haladni kell mellette. -
Tomcsi2012
tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Üdv !
nekemis van,de nem logitech,de nekem sem müködik igazán.Én a billentyüzetet használom,mert jobb nincs,meg hát megszoktam evel irányitani mindent.A UK.Truck.Simulator,Flat Out Ultimate Carnage,Grand Theft Auto IV,Need.for Speed Hot Pursuit stb billentyüvel nyomom a kanyart,mert már ezt szoktam meg.Még a botkormány sem jön be nekem,nem áll a kezemben ugy ahogy én szeretném és nagy helyet foglal el mind a ketö.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Amugy nem rolad van szo,hanem általánossan véve,hiszen azért vanak forumok,hogy segitséget kapjon az ember és nem kritikákat.De sokan vanak ojanok,hogy a szemüket kibökik a kereset szo megadására és még kérdeznek,mikor az oruk,szemek elött van a válasz megadása.Azért montam,hogy sokan kényelmesek,mind hogy körülnézenek,mielött feltené a segitség kérést.Átlagba mérve elvanak kényelmesedve az emberek,amit magam tapasztaltam,több mid 15 év távlatbol.Volt,van mit még tanulni és tapasztalatot gyülyteni.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
gerzsol
üzenetére
A Focus Home Interactive bejelentette, hogy népszerű sorozatuk, a Farming Simulator új része konzolokra is megjelenik. A játék alapvetően megtartja a 2011-es kiadás alapjait, de számos újdonsággal bővítik azt. Így új gépek, új növények és új állatok is bekerülnek a kínálatba. A nagyobb gépeket a Gamescomon leplezik le a fejlesztők
Megjelenés PC-re idén októberben, míg PS3-ra és Xbox360-ra jövő év első negyedévében érkezik.De ha jol értesültem,szep és okt tályán adják ki,de már elöjegyezhetö.Én maradok a régi kaptafánál,majd akkor veszem meg,ha már tudom,hogy megérné megveni. -
Tomcsi2012
tag
válasz
gerzsol
üzenetére
A Focus Home Interactive bejelentette, hogy népszerű sorozatuk, a Farming Simulator új része konzolokra is megjelenik. A játék alapvetően megtartja a 2011-es kiadás alapjait, de számos újdonsággal bővítik azt. Így új gépek, új növények és új állatok is bekerülnek a kínálatba. A nagyobb gépeket a Gamescomon leplezik le a fejlesztők
Megjelenés PC-re idén októberben, míg PS3-ra és Xbox360-ra jövő év első negyedévében érkezik.De ha jol értesültem,szep és okt tályán adják ki,de már elöjegyezhetö.Én maradok a régi kaptafánál,majd akkor veszem meg,ha már tudom,hogy megérné megveni. -
zarew
senior tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Szia!
Én is három napja vettem meg,azóta játszom,de minden kérdésedre tudom a választ.Utazás közben a telefonomon olvastam ezt a fórumot ennyi a titok.Nem bántani akarlak,de ezekre kb. 15 ször megadták a választ.Olvass!! Nagyon sok olyan dolgot tanulsz,amit még meg sem tudsz kérdezni :-)
Itt van ez az apach fórumtárs bődületes mennyiségű információt írt már le,van amit négyszer szer ötször. Tisztelem a türelmét! Kedvencem,a miért nem megy rendesen és multiban a warez játékom,és a hová tegyem a modokat és mibe kérdéskör.

-
apach
senior tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Hali
így van. szerezz be olyan cuccokat, mint amiket írtál is, aztán tehenek, beterelni viszont, nem kell őket, a kör és kockabálákat a farmodon el lehet adni, vagy egyéb helyeken. Attól függ milyen mapon játszol. Az eredetinél a futószalag mellé borítod le baloldalra és ennyi tudtommal. Repcét NEM csak Silót és vágott füvet tudsz adni nekik. Kivéve ha a mapot letöltötted, és a készítője tett egyéb etetőanyag keverő féle épületeket stb bele. -
apach
senior tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Hali
A növényeket nyugodtan trágyázhatod midet, vagy épp, ahogy Te kigondolod. Ha te azt mondod magadnak, hogy pl: áh a kukoricát nem trágyázom, hanem csak permetezem" akkor nem trágyázod. amit akarsz, azt trágyázd!.
Permet lével értettem a korábbinál a permetezést.
Kék tartály mellé állsz a permetezővel, stb stb.
én ezt használom hogy: Gregorie Besson XXXL, egy jó nagy kultivátor, vagy borona ez, részekben nyitható ha kell, vagy akár teljes szélesség ami asszem több mint 22 méter. Nah. Én ezzel megyek végig minden földön (már ha sikerül játszanom is), aztán a trakesz orrára súly helyett a permetező fejet teszem, meg a Lemket 27 méter széles vetőgépét amiről tegnap este linket is tettem be asszem ide. Báár, nekem Pronto27M névvel van meg, a Lemkenes szkinnel még nem teszteltem. A vetőt persze nem kell mondanom, hogy a gép hátuljára csatolom.
Ehhez, pl egy John Dere 7930-as gépet szoktam használni.
Vetési hatékonyság? Hmm. Hacsak az nem az, hogy 9 méter szélesség helyett 17-18 vagy 27 méter szélességet vetsz egyszerre, akkor nem tom mi más lehet. 
-
Tomcsi2012
tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Üdv !
Jo a kérdésed ! ha töllem kérdeznél én mindent trágyázok,van elég belöle.Valoban vanak ojan kiegészitö eszközök,amej drágábak,de keveset tudnak,ugyanugy for is igaz.Kérdés ! hogy ki,mire használja a gépet,vagy kiegészitéseket.Nálam a lényeg hogy rövid idön belül és precizen végeze el a kijelölt munkát, a $ ár nemszámit.Amugy nem sok külömséget látok a minöség terén,hogy van trágyázva,vagy nincs.A termés ugyanugy nöl és gyarapszik,mind ha be sem lett volna trágyázva,én legalábis nem nagy külömséget látok a 2 között.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Szia!
Ne a játék mentésben változtasd az árat, hanem az adott gép, szerszám xml fájlában írd át. Először próbáld ki az új beszerzésű masinát, ha tetszik és jól működik, akkor piszkáld az állományt.
1 tömörítsd ki
2 valamelyik xml fájlban fogsz egy "price" bejegyzést találni, az utána lévő szám jelenik meg árként a boltban. A megnyitáshoz korábban már Apach ajánlotta a Notepad++ programot, használd ezt, ezzel áttekinthetőbb. Természetesen a sima Notepad is megteszi.
3 írd át ezt a számot egy Neked elfogadhatóra és mentsd el a változtatást
4 tömörítsd vissza a fájlokatEnnyi.
-
apach
senior tag
válasz
gerzsol
üzenetére
Hali. Eygszerű a dolog. A kezdő gépekkel tolod, de a legnagyobb földre Repcét vess. ha learatod és növelt a hozama is, plusz, mivel az a legtöbb vételáras cucc, akkor sok pénzt szerezhetsz vele pár játék alatt. De, én pl Pénz módot használok, ami 50 milliós ha megveszem, (átírhatom ha akarom kevesebbre is vagy többre), eladom és megmarad így is 25 millió.Ezt azért csinálom, mert nincs türelmem kivárni hogy 30-al kizötyögjek a legtávolabbi földre pl a Gross_Kern_Land mapon, és stb. Így, megveszek néhány jobb és gyorsabb meg erősebb gépet, aztán gó. Másik meg az, hogy ha nem multiba játszok, akkor zavar, hogy csak a gépek közti váltogatással tudok visszamenni vagy a kombájnért a famra, vagy épp a farmtól elmegyek a bolthoz egy géppel, mert pl valami jobnb kombájnt vettem pl, akkor gyalog vagy lépkedéssel tudok csak visszamenni érte. De, ha a pénzmódossal alkotok, akkot tudok venni olyan gépet, ami el tudja vontatni a szállító trailert rajta a kombájnnal és a fejjel ami a kombájnon van közbe. Így kiviszem a Trakesszal a gépet a szállítón, majd a géppel visszamegyek pl pótkocsiért, aztán megint vissza a kombájnhoz, és már arathatok is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Permet lével értettem a korábbinál a permetezést.