Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól kihaltunk innét.
Ez is csak a fejlesztések minőségét igazolja.
Kód:
FARMWHEELPARTY5
-
addikt
válasz antikomcsi #7302 üzenetére
Mingyá' be is zárom a topicot
-
-
addikt
válasz antikomcsi #7302 üzenetére
A fantasztikus -szerintük új,szerintem ugyanaz- kerekkereket próbálgatom már mióta....
Jó szerencsét!
-
Az ám benne a legjobb, hogy az eddig félretett pörgetések, amiket az akcióra tartogattam, mehet a lecsóba, mert lett helyette a party pörgetés, ami csak most 4FA, mert 50% kedvezmény van rá. De mihelyst vége akár 8FA-ért is pörgethetünk 1234TP-t. Hurrá!!!
-
addikt
válasz antikomcsi #7306 üzenetére
Most mondd azt, hogy nem fantasztikus, és nem értünk vannak a változások!...
Jó szerencsét!
-
-
addikt
válasz antikomcsi #7308 üzenetére
Sikerült tekernem egy 3 órás vetőgépet. El nem merem mondani mennyire boldog voltam! Biztosan kapnék érte egy hét bant....
Jó szerencsét!
-
-
addikt
-
Taktoj
aktív tag
A múltkor néztem, a toplistát, az első 187.! szintes. Fel nem foghatom hogyan lehet annyi pontot összegyűjteni. a 100. szint is szinte elérhetetlen messzeségben van, jó nem kb 2-3 év s talán meglesz, de a 187. szinthez legalább 300 év kellene sima halandóként.
4 milliárd csp sem rossz, bár nyilván azt is valami zseni képes csak elérni
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
nRu3
addikt
a márciusi program de izgalmas, legalább pihenni lehet nem mintha nagyon erőltetnénk magunkat
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #7315 üzenetére
nálam el is fogyót még a dugi készlet a pajtából
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Komi28
senior tag
Egy másik fórumból van:
"Egy kis tájékoztatás azoknak a szerencséseknek, akik nem járnak a hivatalos fórumra, hogy mi is folyik ott.A magyar modik ismét nagyot alkottak! Jó pár (állítólag több száz) farmot sikerült bezárniuk a tegnapi nap folyamán egy nem hivatalosan megjelent ajándékkód beváltása miatt, ami 300FA -t adott.
Sajnos a legtöbb hozzászólást már törölték (ahhoz ugye nagyon értenek), de akit érdekel, érdemes olvasgatni:
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=5373.. "
-
addikt
Miért lettünk átnevezve?
Jó szerencsét!
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz antikomcsi #7322 üzenetére
nem én voltam...
-
-
proxi
csendes tag
Mostanában hogy lehet megállapitani hogy melyik piacon vagyokí?
-
Milyen jó, hogy "véletlen" pont a boldog fa napon nem lehet aktiválni a bónuszokat.....
Nem számít, hisz meg kell tervezni, hogy nézzen ki az almafa.
-
addikt
válasz antikomcsi #7326 üzenetére
Hogy Te milyen telhetetlen vagy.....
...nem elég, hogy 5x annyi pontot adnak ajándékba, még többet akarsz.....
Jó szerencsét!
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #7328 üzenetére
nekem meg pont nem értek be a mamutfák
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
addikt
-
-
addikt
-
addikt
Ismét van egy event, ami nem igazán érdekes....
Jó szerencsét!
-
Ami szerintem egy kicsit ötletes benne végre, az az, hogy mindenkitől mást kér állatokból, így nem érdemes napokkal előtte termelni, eladni, uzsoráskodni.
Viszont megint nulla ajándékok vannak. A szupertápot kiváltom, mert ahhoz nem kell eventnövény, csak a felröppenőket kell megkeverni a malomban.
-
addikt
válasz antikomcsi #7334 üzenetére
Csak atrtok attól, hogy sikerül BP-sre venniük a dolgot, s a 90. szint felett háromnapi termést bekérni. Bár effektíve mindegy, úgysem csinálom meg. Inkább eladom amit termelek addig. Ajándékoknak szokás szerinti értelme van megint....
Jó szerencsét!
-
addikt
Hány kutat vettetek már?
Jó szerencsét!
-
-
Holnap indul egy event. A jutalmak között lesz egérlyuk és sajtgazdaság is. Hajrá, ragadjatok kapát, kaszát, csak 20 millió szart kell termelni hozzá.
-
addikt
-
Calogero
addikt
2014. április 2-án a Bigpoint néhány apró, de szükséges változtatást léptet érvénybe az Általános Szerződési Feltételekben.
-
Tyű, micsoda nyeremények a holnap induló eventben.......
-
addikt
válasz antikomcsi #7341 üzenetére
Gonosz...felcsigázod az ember fiát, aztán keresgessem....
Jó szerencsét!
-
-
Komi28
senior tag
válasz antikomcsi #7341 üzenetére
Na ezt kihagyom én is, gyatra nyeremények, aztán ha nem jön a felröppenő akkor meg csinálhatsz bármit
-
Daemon75
tag
Azért meg lehet csinálni az eventeket, csak csatnival és 1x1-en. Éjszakára meg hosszú érésűekkel kell próbálkozni. Igaz, az a 750 db felreppenő amit most kérnek nem gyenge. Egyre jobban megszalad a fejlesztők ceruzája e téren.
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
addikt
válasz Daemon75 #7346 üzenetére
Pedig egy évvel ezelőtt éppen azért "korszerűsítettek", hogy az alacsonyabb szinten levők is érdemben játszani tudjanak. Jelenleg meg eljutottak oda, hogy vagy minden területen 1x1-en csatnival nyomod és megveszed a hiányzó felreppenőket, vagy neki se kezdj egy eventnek úgy, hogy be is akarod fejezni...
Pénzhajhász banda....
Jó szerencsét!
-
válasz Daemon75 #7346 üzenetére
Éppen ez az, ezekben az eventekben semmi kihívás nincs nekem, és még rendes ajándék sincs benne.
Az előzőt megcsináltam, kaptam még két egérlyukat, meg egy sajtgyárat, ez belefért. Itt kiváltom a szupertápot és csókolom.
A felröppenőket pár óra alatt begyűjtöm, beadom, és el is felejtem az egészet.
-
Calogero
addikt
Így könnyű haladni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest