- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Random az idő és a hova is.
Én kinyitottam minden fegyvert, és utána is szedtem össze jó párat, de csak mert arra vitt az utam.
De nem váltottam be, mert minek.
Amúgy is rengeteg cuccot ad a játék.Bár én először kinyitottam a térképet, majd befoglaltam mindent, majd kincset kerestem, csak utána mellék küldik, és legvégén mikor már semmi se volt a fő történet.
Így rettenet sok nyersanyagom volt és mikor kedvem szottyant felhúztam mindent a plafonig. És így is rengeteg alapanyag maradt mire befejeztem.
Van pár rettenet xar mellek küldi pl: bunker, kakas... Es ha az a rengeteg hiba nem lenne iszonyat jó játék lenne.De így még jó pár hetet elő pihenek hogy megnézzem a dlc-ket.
Érnek e bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PayPal
- Ateizmus
- Wise (ex-TransferWise)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest