Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Random az idő és a hova is.
Én kinyitottam minden fegyvert, és utána is szedtem össze jó párat, de csak mert arra vitt az utam.
De nem váltottam be, mert minek.
Amúgy is rengeteg cuccot ad a játék.Bár én először kinyitottam a térképet, majd befoglaltam mindent, majd kincset kerestem, csak utána mellék küldik, és legvégén mikor már semmi se volt a fő történet.
Így rettenet sok nyersanyagom volt és mikor kedvem szottyant felhúztam mindent a plafonig. És így is rengeteg alapanyag maradt mire befejeztem.
Van pár rettenet xar mellek küldi pl: bunker, kakas... Es ha az a rengeteg hiba nem lenne iszonyat jó játék lenne.De így még jó pár hetet elő pihenek hogy megnézzem a dlc-ket.
Érnek e bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest