- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Na a videókban nézegettem a hibákat:
- Az elején a kocsit amivel megyünk lövik szemből is több oldalról is meg neki is koccan igaz nem nagyon a táblának vagy minek és semmi sérülés se a motorháztetön sem az ablaküvegen.
- 5perc 40 sec környékén robbannak a hordok a fa dobozok mellett de azok meg se moccannak mellette kb 3 méterre álló faszikám is "csak" kigyullad.
- 6 perc 30 secnél (és még pár helyen) a lelött csávó úgy esik hátra mintha valami műanyag probabaát döntöttek volna fel.
- 10 perc 4x secnél rakétavetővel elvileg ellőtte a bódéta dombom annak semmi baja nem lett.Ha nem az találta el akkor bocsi de károk nem lettek semmiben sem.
- Aztán ugyanezt a fenti kis bódét lövi golyószóróval az meg megse rezdül de még a fadeszkák sem törnek /esnek szét.
- Crysis AI-ját ocsárolják akkor ebben mi van megkockáztatom annál is gengébb.Hát nemtudom ki hogy van vele de én jóval többet vártam ettől
Számomra nagy csalodás eddig.
Pedig még annó mikor első képek meg pár még normálisabb videó kijött még a megvételét fontolgattam.De ezek után ....
Új hozzászólás Aktív témák

- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- RAM topik
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Marvel's Spider-Man 2 - Fókuszban a PC-s kiadás, befutott a gépigény
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Számomra nagy csalodás eddig.