Új hozzászólás Aktív témák

• Crytek

nagyúr

Na a videókban nézegettem a hibákat:

- Az elején a kocsit amivel megyünk lövik szemből is több oldalról is meg neki is koccan igaz nem nagyon a táblának vagy minek és semmi sérülés se a motorháztetön sem az ablaküvegen.
    - 5perc 40 sec környékén robbannak a hordok a fa dobozok mellett de azok meg se moccannak mellette kb 3 méterre álló faszikám is "csak" kigyullad.
    - 6 perc 30 secnél (és még pár helyen) a lelött csávó úgy esik hátra mintha valami műanyag probabaát döntöttek volna fel.
    - 10 perc 4x secnél rakétavetővel elvileg ellőtte a bódéta dombom annak semmi baja nem lett.Ha nem az találta el akkor bocsi de károk nem lettek semmiben sem.
    - Aztán ugyanezt a fenti kis bódét lövi golyószóróval az meg megse rezdül de még a fadeszkák sem törnek /esnek szét.
    - Crysis AI-ját ocsárolják akkor ebben mi van megkockáztatom annál is gengébb.

Hát nemtudom ki hogy van vele de én jóval többet vártam ettől :( Számomra nagy csalodás eddig. :O
    Pedig még annó mikor első képek meg pár még normálisabb videó kijött még a megvételét fontolgattam.De ezek után ....

Új hozzászólás Aktív témák