Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haok
tag
Örömmel jelentem, hogy kivégeztem a játékot! ;)
Igazán kemény rész 3 volt (vagyis 2 , és egy trükkös)
1. amikor a hajó felrobbant és a helikoptert lekellett lőni
2. trükkös rész volt a 19 pálya, amikor lőttem a szörnyeket miután beültem az autóba, aztán mikor mindenki meghalt, gyalog nemtudtam átmenni a 2 lávafolyón (csak az egyiken amin faág volt)...aztán mondták, hogy kocsiba ülés, és ne lőjjek , csak ugratgassak
3. amikor felszedtem magamhoz az uccsó pályán mindenféle fegyvert stb. és kinyílt a 2 ajtó...nah az volt a legkeményebb...de annak is van valamiféle taktikája, szal mostmár könnyeben megcsinálnám...
legkönnyebben játszottam, de nincs kedvem még 1x végigvinni..., mert ha végigvinnám (vagyis ha rászánám magam rá) akkor legalább 1 szintel keményebbel kellene...de viszont nincs gyors mentés, ezért fene sem akar anynit ülni gép előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest