- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Valahogy úgy vannak az árak ahogy amargo írta, én sajna egy ideje nem jártam arra
. Viszont a cipőbérlés azt hiszem külön 400ft/alkalom (más felszerelés nem kell, a falak 4,5 m magasak talán, alul az egész teremben sacc fél m vastag pihe-puha bouldermatrac,(az esés a legjobb rész
) jókat lehet rajta dögleni egy fárasztóbb próbálkozás után
). Érdemesebb bérletet venni, 10 alkalmas van. Délelőtt olcsóbb, tehát van délelőtti és délutáni bérlet is, hétvégén egész nap délelőtti díjszabás van. Ha délután mész délelőtti bérlettel akkor rá kell dobnod 200ft alkalmanként. Korrekt a hely, vannak kezdő falak és egészen komoly pályák is, plafonnal, áthajlásokkal.
-
amargo
addikt
Szia, bérlet nélkül asszem 1200 ft délután, délelőtt 850 talán, bérlettel 750 ezt nem órára adják, hanem napra, vagy ameddig nem telik meg a terem, akkor 2 óra (de még egyszersem zavartak ki)
cipőt kapsz, ha erre gondoltál, mert a terem kifejezetten bouderezésre van. plussz van egy műszikla is a közepén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Hisense LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Uplay
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest