Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Csapoati #3026 üzenetére
Köszi, ez a kép alapján szebben festettnek néz ki, mint az a bobblehead, amit anno a F3 gyűjtői kiadásához adtak.
(A fene egye meg, csak meg kellett volna rendelnem ezt a Lootcrate-et. )"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #3530 üzenetére
Sima matrica az nem fényes. Fényesre meg nem tudok nyomtatni még a cégnél sem.
(#3531) 4264adam: Az bazári, és el is áll attól amire ragasztom.
De azért köszi az ötleteket!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #3534 üzenetére
Most rendeltem új házat, de már matricáznám az oldalát... Még itt sincs.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kokov
tag
válasz Csapoati #4607 üzenetére
Pfff, hát akkor milyen a többi? Ezen mit kell egyáltalán nézni, vagy ezen? Komolyan nem is értem, hogy ezeket a vackokat tényleg van, aki mindet bekapcsolgatja és akkor talán egy icipicit rajzfilmesebb lesz az egész összhatás és fú akkor ez neki, fú akkor ez százezreket ér? Az én szememnek ez egy annyira nyilvánvaló átverés (mert ráadásul jó nem lesz sehogy, csak esetleg nem akad meg neki teljesen a legerősebb kártyával, de azzal is leesik a minFPS 40 alá, mert ezek arra vannak kitalálva, hogy leessen tőlük az FPS), de most komolyan ettől lesz jobb? A 3db monitorom nincs kalibrálva és ezerszer többet jelent még a közöttük lévő különbség is, hiába egyforma típus mind a 3. Egy egyszerű színhőmérséklet beállítás eltérés, vagy nem egyforma háttérvilágítás fényerő akármi és észreveszem. Azonnal. Az ilyen szoftveres vackoknál szinte bármi többet számít és akkor pont erre a szoftveres vacakra százezreket? Tudjátok mit? Akinek ez kell, az vegye, vigye, nézze. Én kinyomom, nekem nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
kokov
tag
válasz Csapoati #4613 üzenetére
Miért vennéd le? Utoljára akkor volt értelme a magas textúra részletességből elvenni egy közepes kártyán, amikor kevés volt a memória a VGA-kon, manapság meg már azokra a kártyákra is rátesznek vagy 2GB-ot, amik messze nem tudják végrehajtani időben a rengeteg textúra megjelenítéséhez kapcsolódó műveletet magasabb felbontásnál, amihez hasznos lenne a VRAM szóval telepakolják rammal ha kell ha nem. Nevezzük hasznos műveleteknek a nyilvánvalóan látható képanyag megjelenítését és úgy beszéljünk a többiről, amit valahogy hívnak és elő van adva, hogy valami sugárkövetésen alapuló művelet, ami azt nézi meg, hogy az egyes renderelt képpontok texeljei mennyire vannak takarásban a jelenet objektumai által, mint a sallangról. Az én szememnek egyszerű árnyékolás. Ilyen árnyék, olyan árnyék. Magas részletesség mellett csak jól meggereblyézik a vizet velük, a kép szebb nem lesz, csak egy picit más.
Elképzelésem sincs, hogy neked meg a többi fannak mikor vésődött be hibásan a fejébe az, hogy a részletességnek bármi köze van ezekhez a műveletekhez, de tisztára úgy adjátok elő, mintha el kellene venni a részletességből ahhoz, hogy ezeket ki lehessen kapcsolni.
„Gyárilag” ezeknek a bekapcsolásával veszik el a grafikus erőforrást és vele a lehetőséget, hogy a részletességet felemeld a grafikus menüben egy közepes kártyával. Teljesen egyértelmű, hogy a részletességet kell először felemelni és ha még mindig marad erőforrás tartalék akkor lehet ilyen felesleges vackokat bekapcsolni.
Ehelyett ezeket a vackokat bekapcsolják alapértelmezetten és egy vacak minőségű alacsony részletességű képet elkezdenek árnyékolni velük, tehát a részletességet leveszik közepesre, hátha elég hülye vagy ahhoz, hogy elhidd, hogy a kártyád nem képes a maximum megjelenítésére, ahhoz jobbat, drágábbat kell vásárolnod. Leírom, hogy simán képes rá a közepes kártya is, csak ezeket a vackokat ki kell kapcsolni, erre leírod, hogy milyen jó, hogy te látsz és majd mindjárt jól leveszed a részletességet is a vackokkal együtt. Nem tudlak követni. Most igazából mit szeretnél mondani? Hazudok és csak az a szép kép, amit te látsz? Ez lenne a lényeg, mert akkor ezt mondd. -
-
válasz Csapoati #4622 üzenetére
Nem akarom az effektek érdemeit lehúzni, ugyanakkor nekem semmivel nem ad többet egy gádréj. Az izometrikus nézet, na azért ölni tudnék! Meg a valós körönkénti rendszerért. De tudomásul vettem, hogy korcsosul a Fallout is az igényekhez és a kazuárokhoz.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
-
-
válasz Csapoati #4646 üzenetére
"egyesek, meg gyakorlatilag lehülyézik azt, aki igényesebb grafikát szeretne látni"
Azt csak Quake-ben szoktuk.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Csapoati #4648 üzenetére
250, de nem amiatt, hanem láthatóság és vizuális komfort végett.
F4: Azért ott sem árt a fix fps.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
TommyGun
őstag
válasz Csapoati #4693 üzenetére
Egyetértek, és itt javasolta vki hogy vegyem Low-ra a Godray effekteket nyerek vele sok FPS-t és tökéletesen láthatatlan a grafikai "romlás", ezúton is hála neki. Vhogy jobban élvezem hogy fix 60fps-el játszom minthogy agony számolja a godrayt a gépem...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
válasz Csapoati #4731 üzenetére
Na ez biztos felrakós történet, főleg majd ha a dátummal együtt dinamikusan változik és lesz hozzá rendes LOD file, hogy a távolban lévő dolgok is hasonuljanak az adott évszakhoz.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Csapoati #4907 üzenetére
Az sem túl húdejó, de sokkal emberibb.
Amúgy a patch-ek forced vagy megválaszthatod, hogy telepíted-e vagy sem?
-
válasz Csapoati #4909 üzenetére
Az pozitív, hogy a frissítéseket nem erőltetik le a user torkán.
Amúgy telepítés után már megy offline is a gém, ugye?
-
-
válasz Csapoati #4818 üzenetére
Azért bízom benne, hogy DDR3-1600 CL9-re már barátságosan reagál.
Szerintem a jövő hét a rendelés hete.
-
-
válasz Csapoati #5133 üzenetére
Elírtam, de már javítottam. TES. A maximális hulladék, topik-alapú beszélgetéssel.
Viszont rájöttem, hogy a TES-t lehet más eredetű betűszóként is kezelni: Totálisan Ergya Speech.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Csapoati #5133 üzenetére
Helyén kezelem a dolgokat
Alap hogy a posztapok játékokat nem kúrjuk tele fényes nagy ugráló csöcsökkel meg lila hajakkal. Persze hardcore nyomod a játékot kutatsz az élelemért és vízért, három óráig harcolsz egy kupac raiderrel, és akkor egy anime loli a karakered. Nem érzed az ellentmondást? Vicc. Miért öljem ki a játék lelkét?Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Csapoati #5195 üzenetére
Ez a season pass áremelés egészen nevetséges, olyan üzenete van, mintha maga a Bethesda sem tudta/tudná, hogy miket akar adni DLC-ben.
(Könnyben úszó lelki szemeim előtt megjelennek az előző TES és FO játékok tartalmas, sztori-orientált DLC-i.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
gyimger
őstag
válasz Csapoati #5230 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszolsz és rögtön beszélgetéssé léptettük elő az elmélkedésemet. De szerintem messze nem. Goodspringsben laknak emberek, vannak boltok, kertek, bár, és itt bevezetnek a világba. Tudom, hogy vannak nagyobb települések is, de ritkák, gyéren vannak elhelyezkedve. Építkezés nélkül nincs egy közösség sem, ez még az, ami hiányzik. Amit láttam eddig a belvárosból, az is elég üresnek tűnt. Egyelőre nem találom a helyem.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Ryder62
őstag
válasz Csapoati #5420 üzenetére
Még mindig zavaró, hogy nincs mentés.
Amúgy csak én érzem azt, hogy szar a balansz a játékban, vagy én vagyok béna?
Valamikor nagyon könnyű, valamikor nagyon nehéz. Van hogy egy lövéssel kiszednek de van hogy órákig püfölnek és semmi. LvL 30-on vagyok Survival nehézségi fok.
Mivel a Fallout 3-al játszottam közvetlen a F4 megjelenése előtt, elmondhatom hogy abban nem tapasztaltam ilyet. Az egyedüli nagyon erős ellenfelek a Talon Company tagjai voltak (lvl 15 környékén) Szépen fokozatosan erősödött a karakter.
De itt ugyan az az ellenfél típus néha megszivatt. Pl Egy Raider Survivalist valahol pikk pakk elintézek máshol meg bohóckodok vele órákig.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Csapoati #5620 üzenetére
Digital Foundry szerint a ram sebessége számít, és csak a minimum fps-re van hatása a gyorsabb ramnak. Az nagyjából mindegy hogy DDR3 vagy DDR4. 2400MHz-en kb. 20%-al nőtt a minimum frameratejük vsync nélkül a 4690K/Titan X-el, ha 1600 helyett 2400MHz-es ramot használtak. Nekem 2100MHz környékén hasonló a minimum framerate-em, mint amit ők mértek 2400-on. De mindkettő messze van a 60 fps-től.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Csapoati #5742 üzenetére
, a VGChartz-os PC-s dolgot nem tudtam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Fred23
nagyúr
válasz Csapoati #5795 üzenetére
Skyrim vs Fallout 3 & 4
Skyrim vs GTAV vs THE WITCHER...Kezdek képbe kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
csibuka85
senior tag
válasz Csapoati #6453 üzenetére
Nekem nincs meg eredetibe a játék. Csak tört verzióm van. Drágállom érte a 13.000 ft-ot. Majd megveszem mikor sokkal olcsóbb lesz.
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
csibuka85
senior tag
válasz Csapoati #6455 üzenetére
Nem láttam még soha , pedíg mindíg figyeltem. Mostmeg 13-ért dobáljkák és nembeszélve + összes dlc-ről az már úgy húzós.
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest