Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
seradavid
üzenetére
Nekem win update-n megjelent,mondjuk lehet,h csak akkor amikor felraktam a gears of wart,és látta,h régi...
De nekem az a bajom,h megvan az angol,előtte meg megvolt a magyar virágbolti verzió
Nah virágboltival végigvittem.
Aztán az eredetivel is eljutottam elég szépen.
És most nincs kedvem felrakni az offline verziót,h megint elkezdjem előlről....
Ezért lenne,jó,ha vki tudna adni vmi hun modot,a dlckhez is!!!!
Vagy vmi "varázsprogit",amivel előjön a live.... -
Grifid
aktív tag
válasz
seradavid
üzenetére
Akkor legyél már oly bátor és telepítsd fel azt a nyűves live-ot a gépedre rendesen mert anélkül nem indul el. Kap egy updatet és kész is.
A magyarra pedig ne nagyon pakolgasd rá az angol usa patchet mert érdekes kis bugokkal fogsz találkozni. Tessék szépen megvenni vagy a GOTY verziót vagy valamelyik hivatalos magyar nyelven megjelent kiegészítő csomagot és benne lesz a magyar 1.7 patch. Nem véletlen hogy nem adták ki külön és nem letölthető hivatalosan.Itt kapható.
Új hozzászólás Aktív témák

- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő