Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
maskimx #1013 üzenetére
Hát én a Fallot 1-2-t a hátam közepére sem kívánom, még weight-moddal sem.
Csak az Oblivion miatt érdekel, nekem az a szerepjáték (kipróbáltam egy csomó mást, egyedül a KotOR1-2-t bírtam elviselni, mert az volt a másik 2, amelyeket értelmesen csináltak meg). Minden mindenre hat, mindent a saját szándékod szerint fejleszthetsz, és viszonylag reálisan oldották meg a harcrendszerét is.
Egyébként Talon fazonoknál már 2 fejlövés kell a módosított damage-dzsel is, de legalább megtántorodnak tőle. A többi harcot nézve elég reális volt hangyák és orkok ellen is. Azaz több lövés, de nem 30, hogy megpusztuljanak végre.
Egyébként szívattam is magam, mert nem figyeltem, hogy ez a hülye perk-mod fent hagyja a már kihasználtakat is, így nyomtam egy 4. swift learner-t, viszont amit csak később vettem észre: külön perknek teszi be, és csak a 30% maradt, ami volt.Legalább megint tanultam valamit. Asszem le is kapcsolom.
Azok a fegyók nagyon jók? Mert nem akartam exra fegyvereket betenni.
Mi az a fn fal? Az fn alapján a "fingom nincs"-re gyanaxom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest