Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.Dude
őstag
Ha valaki tud Wreckedes jeleneteket mondani nekem az kérem mondja mer engem érdekel!
-
P.Dude
őstag
Nemtudom egyes Wrecked részeknél mitörténik?
Azt tudom hogy Carla azthiszi magáról hogy bexari meg azt is hogy lucas összeesik a temetőben meg azt is hogy feladja magát a rendőrségnek ha wrecked lesz az egyik résznél de nemtudom hogy milesz ha tyler elveszíti Samet és ott lesz wrecked.Ja de persze ott még te nemjársz. -
P.Dude
őstag
Most én leszedtem a gépemről a játékot vagyis letakarítottam de kiváncsi vagyok arra a karakterekkel mi történik egyes jeleneteknél ha a módjuk a wreckednél van pl amikor Tyler búcsúzott a csajátok 85-öt lekapott a módból az érzés de nemment le wreckedig.Kiváncsi vok mitörtént volna.Annyit tudok hogy Carlanál ha wreckednél volt amikor a sötét videókazettáknál járkált akkor jött a befejező rész ahol elmondja hogy bárcsak bátrabb lettem volna meg amikor Lucas elgondolja hogy milett volna ha nemment ki a barakkból senkit meg amikor a régi csajához indult ottis amikor wrecked volt feladta magát a rendőrségen.Szal a többi lemaradt Wrecked jelenetre vagyok kiváncsi!
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Azt még énsem láttam de szerintem ha elmenekülsz akkor a rendőrök gyanút fognak és követnek téged és szerintem itt fogja ő mondani:Thats the end of my story i have been caught by two police officers and they have thrown me in prison.Im never going to find out what happened in that restaurant last night!
-
P.Dude
őstag
Egyépként ha folytatnák a fahrenheitet nekem lenne egy zenetippem!
Evanescence-Bring me to life.Ez lehetne akciós jeleneteknél.Szerintem még jóis lenne.Mi a véleményetek? -
P.Dude
őstag
Fogalmazzunk úgy hogy a Fahrenheit mindenidők legjobb játéka!
-
P.Dude
őstag
Figyelj.Vannak olyan Játékok amelyek egy ben kaland és egyen valamilyen más játékok is.Nos ez a játék csak kaland és nemmondanám másnak.
Hogy miért?
Először is szimpla tevékenységeket kell tenned,ha valami akció típusu feladat jön ahoz csak a villogó tárcsákat kell követned és betartanod semmi mást csak azt.Ha kosarazol akkor is.Nemnehéz megmagyarázni és nincs mit rajta gondolkodni sem! -
P.Dude
őstag
hát van a numerikus meg a sima billentyűzet.bal sima jobb numerikus.Ha 2 felvillan numerikus meg sima is.Bal sárga jobb zöld egyszerre.Itt elég gyorsnak kell lenned szal nyugi amikor játszol.Ha lehet a gardróbban bújj el vagy kint.Talán ott könyebb lesz.De hidd el nekem sem sikerült elsőre!
-
P.Dude
őstag
Hát a faxot nekem sem nézte meg Carla de nemis fogja.Amikor Tommy Kiment miután megjósolta Carla jövőét Tylerhez menj vissza és világízsd meg az a darab papírt amíg nemtalálsz rajta valami számot.A billentyűkkel kell mozogni a lámpánál.
De figyu.Ha elakadsz ez talán segíthet: [link] -
P.Dude
őstag
Na énis befejeztem.Nagyon király volt!Főleg a vége.mindössze 300 bonus pont jött össze de nembaj pár videót meg artworkot megnéztem mindegyik király!
-
P.Dude
őstag
Az örültek házában vagyok.Az áram kiment és egyedül vagyok.Csak abban bízhatok hogy túlélem.
Kiskokó :A végén milett Luccas Kaneel? -
P.Dude
őstag
A Játékhoz úgyvélem elég Alapfokú angol tudás mert az alapszavakat rengetegszer használják benne.Ha néha elakadsz benne akkor játsz úgy hogy a hangszóróba dugsz egy headsettel .Énis ígyszoktam játszani mert a végén amikor valamelyik személy befejezi a beszédét a lényeg ottvan és akkor már közelből hallod hogy mit mond hogy mi a lényeg.
-
P.Dude
őstag
Rájöttem a játék mért a Fahrenheit nevet kapta.Egy ilyen átlagos fickó üldözött fickóvá vált.És nemis akármikor 2010 januárjában amikor -20 fok van New Yorkban.Mostmár ottartok hogy Tiffanyhoz bekell lopakodni úgy hogy a zsaruk nevegyenek észre.Könnyű lenne egyépként ha nemcsúszna a ujjam mindíg.De megpróbálom néhányszor amíg megnem csinálom.
-
P.Dude
őstag
Segítsetek már a 103-ason mert nagyon nemértem!
-
P.Dude
őstag
Ja igen.A játék nevét átváltoztatták erre:Indigo Prophecy
Ja még 1.Patch is kéne hozzá ha van mer apró bugokat fedeztem fel.
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Most elakadtam.Gyermekkorában vagyok Lucasnak és már ottvok a barrackoknál csak az a baj hogy a katonák mindíg észrevesznek.Mitcsináljak itt?
-
P.Dude
őstag
Ez egyszerűen briliánt,Fantasztikus zseniális.De térjünk a lényegre.
A három karakter közül bárkit irányíthatok és bármit csinálhatok vele.Ezekből még egy jókis story is kijön.Csak egy valami nagyon Zavar és ez a Villogó tárcsa vagy micsoda.valamikor balra,jobbra,le fel,2X balra,2Xjobbra és így tovább.Annyi az idegesítő benne hogy időnként össze vissza villognak ezek és egyszerűen nemtudom őket követni.De mivel már megnéztem a tutorialt mostmár valahogy tudom.Nos én már ott járok Hogy Lucas megkérdezte a csajt hogy nemlenne e a csaja de a csaj asszonta nem.Nos és most itt tartok.Eddig egy nagyon jó kis story jött ki a játékból. -
P.Dude
őstag
Lenyűgöző játék.Főleg a demója!Amikor azt a hapsikát akit kényszerből megöltünk elkell tüntetni mielőtt a zsaru észreveszi.Hát ez gyönyörű!Elnyerte a tetszésemet.Nekem kell a full version.
-
P.Dude
őstag
Szépkis kalandjáték mondhatom!
De mérpont Farenheit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Fotók, videók mobillal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest