Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ppanda
csendes tag
A "megjelölt" kép (amint engem jelöltek meg) megjelenik az idővonalamon, azzal nincs gond. Régen, ezek a képek automatikusan bekerültek a "a fotók, amiken megjelöltek" albumba. Most ez nem történik meg. Semmilyen albumban nem jelennek meg a képek, s opció sincs rá, hogy az idővonalon megjelent bejegyzés alapján felvegyem/átmozgassam a saját fotóim közé, tehát csak az idővonalamon szerepelnek ezek a képek. Újként feltölthetem a fotókat (mentem az idővonalról, s feltöltöm), de annak duplikált bejegyzés lesz az eredménye az adott dátumnál az idővonalon.

-
Ppanda
csendes tag
Nagyon köszönöm a választ! Már mindent próbáltam, sajnos nincs olyan opció, amivel "át tudnám mozgatni" a képeket, mivel az én képeim között nem szerepelnek, csak az idővonalamon. Új képként tudnám feltölteni úgy, hogy mentem a képet az idővonalról, majd feltölteném. Úgy pont a lényeg veszne el, a kivel, hol, mikor.
Persze meg tudom adni utólag a helyet, időt, stb., de az már nem olyan...
Azokkal a képekkel nincs gond, amit én töltök fel, s megjelölök rajta valakit, azok megjelennek a saját albumomban.
Mégegyszer köszi a választ! -
Ppanda
csendes tag
Sziasztok!
Régen, ha megjelöltek egy fényképen és engedélyeztem az idővonalamon, az automatikusan megjelent a saját fényképeim között a "fényképek rólad" albumban. Nem tudom, mikor változott, de most nem kerül be a saját fényképeim közé, csak az idővonalon nézhető meg.
Valaki tud erre esetleg valami megoldást? Szeretném, ha ezek a képek valahogy megjelennének a fényképeim között is.
Köszönöm!
-
Ppanda
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is megkaptam az új fb felületet. Jobb oldalról eltűnt a ticker. Van valami lehetőség visszaállítani/beállítani, vagy megszűnt végleg?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_