- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Segítség a nyelvtanuláshoz kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
tknof1871 #2654 üzenetére
Erre gondolsz?
„ Off-Label-Use“ bedeutet wörtlich „andere Verwendung als auf dem Etikett“ und sinngemäß „nicht bestimmungsgemäßer Gebrauch“. Gemeint ist damit, dass ein Arzneimittel gegen eine Krankheit eingesetzt wird, für die es von den Zulassungsbehörden keine Genehmigung hat. -
ladybug
őstag
válasz
sid.:Rc211v #650 üzenetére
Bocs, ne haragudj, ritkán vagyok gépközelben. A fiúk viszont - mint láthatod is - nagyon segítőkészek.
-
ladybug
őstag
válasz
sid.:Rc211v #647 üzenetére
Versand erfolgt nach Zahlungseingang = elküldés a befizetés megérkezése után
Lieferzeit ca. 7 Tage = szállítási idő kb 7 nap -
ladybug
őstag
válasz
mazda626 #620 üzenetére
In der Zeit fuhr/bin gefahren ich jeden Tag mit der Strassenbahn 6.
Täglich ging/bin gegangen nur 5 Minuten zu Fuss bis zur Haltestelle.
Die Strassenbahnhaltestelle war/ist gewesen in der Nähe unseres Hauses.
Ich fuhr/bin gefahren 6 Haltestellen, dann stieg ich um/habe ich umgestiegen aufs Metro. -
ladybug
őstag
Es war keine Frage der Geschickkeit, was ich getan habe. Du hast (ezt majd finest, mert ő profibb nálam)....
Du hast es aber gut gemacht, aber du bist noch unerfahren. zB, als meine Armees dorthin gelangen, du hättest ein Zurückschlag machen sollen, und so wäre deine Armees früher angekommen, als meine Armees, die nach Hause kamen. Aber ich habe darauf gewartet, und die Armees meiner Gebündeten hätten mir geholfen, wenn du zurückgekommen wärest. Wenn du uns lässt, dann lassan wir dich auch in Ruhe. -
ladybug
őstag
válasz
Chieftec #575 üzenetére
Az eladó biztosítja, hogy a motor
- pótalkatrészekkel és tartozékokkal a teljes jogú tulajdona
- összesen 18900 km-t ment
- 3 tulaja volt eddig
- nem külföldről lett behozva
- nem volt az előző két tulajnak sem balesete vele
- a további sérülések vannak rajta: oldalrészek sérültek.
A motort abban az állapotban lesz eladva, amiben az érdeklődő megtekintette és próbautat tett vele, kivétel a garancia.
- A vevő kötelessége a motorra biztosítást kötni és átiratni (legkésőbb 1 héten belül).
- A biztosítás többletdíja és biztosítási tagdíja átiratás után az eladót illeti.
- A motor az eladó tulajdona addig, míg a teljes vételár kifizetésre nem kerül.
- Mindkét szerződésfél (eladó és vevő) tudomásul veszi a szerződésfeltételeket és elfogadja azokat.
Bocs: Kicsit késtem....
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
belaazallat #292 üzenetére
Aus einer representatieven sozialischen Umfrage stellt sich heraus, dass der Zahl an der Universitäten studierende Ehepaare gestiegen ist. Jedenfalls hat sich das Verhältnis der in Ehe lebenden und Kinder erziehenden Studenten vermindert. Bis die Ehe nur selten das Studium, bzw dessen Dauer beeinflusst, kommt bei 40 % der Mütter und bei jedem dritten Vater das Geburt eines Kindes mit der Verlängerung, Abbrechung oder Beendung des Studiums. Bei 40 % der veheirateten Studenten kommt vor, dass ihre Ehepartner schon arbeiten, und dessen Einkommen bildet die egsisteziellen Hintergrund für die Familie. Vor allem schafft die finanzielle Lage dann Schwierigkeiten, wenn der Ehemann noch studiert, aber die Mutter wegen eines Kindes nicht arbeitet, oder nur Arbeit in Zwischenzeit übernehmen kann.
40 % dessen Ehemänner arbeitet noch neben der Arbeit für den Vorbehalt ihrer Familie.
Megpróbáltam, remélem jó lesz.
(Ej de sokat felejtettem.)
-
ladybug
őstag
válasz
Avicularia #273 üzenetére
Így van. Jól értelmezted.
-
ladybug
őstag
Etwas ist nicht in Ordnung mit der Bremse rechts vorne. Manchmal nach Hemmung kommt die Bremse nict hoch, und klebt ein. Danach fährt der Wagen fühlbar langsamer, auch im leeren/null Gang. Es stinkt nach Brennen (manchmal ganz stark). Nach dem Halt kommt bei dem vorderen, rechten Rad ( aus der Bremse) Hitze.
Manchmal fühle ich es nicht, es vergeht, aber nach einiger Hemmung kommt es wieder hervor und bleibt bis Paar Kilometer so.
Remélem megfelel.
Szerk: Most látom, már született válasz. Sebaj. Ha már megírtam itt hagyom.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Na, akkor..
eBayen keresztül a következő cikket (írást) kaptam Öntől. Kérem tudassa velem a teljes összeget.
Kérem értesítsen a teljes összegről eBayen keresztül. A fizetési információ elküldése miatt kattintson a fizetési információ (Zahlungsinfo senden) elküldése gombra.
A vevőnek küldött fizetési információ küldésekor a következő hibák léptek fel.:
#
Ön nem az eladó. Csak az eladónak van jogosultsága a vásárlás lebonyolításának részleteit megváltoztatni, aktualizálni.
Utalás: Ha Önnek csak a tag email címe áll rendelkezésére, előszőr a tag nevét kell megtalálnia.
Hát, ennyi. Remélem érthetően foglamaztam. -
ladybug
őstag
Ez lehet, ebben már kicsit gyenge vagyok.
Ez a sokmúltas izét már az én agyam sem veszi be. Még jó, hogy ilyet csak a nyelvvizsgán kell kierőlködni magunkból. Azt hiszem: Ich hätte ein Haus bauen lassen werden.
De a tesztben könnyebb 4 közül választani.
Josh: a sorozat jó.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest