Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglett közben a hiba. Takarítottam, vizet cseréltem és utána maradt még valami szmötyi, ami eldugította a prociblokkot, ezért melegszik. Takarítom újra. Szűrőt multkor nem kaptam hirtelen, most dobok bele egyet valahogy.

VRM kap levegőt is, nem tisztán vizes a hűtés. Alaplapra megy légáram.
"Minden BIOS beállításra vonatkozik egyébként: ha nem tudod, mit csinál, nem állítgatod el, mert az alapbeállításból baj nem lehet."
Így van, ezért is kérdeztem, amiben nem voltam biztos, vagy hiányos infók voltak csak a neten... -
Sziasztok!
Nem annyira extrém tuning, csak nem találtam sehol normális választ a következőkre...Asus M5A99FX Pro r2.0 (AM3+) a lap, igazán pár digi+ VRM beállítás érdekelne:
DIGI+ VRM Frequency - Switching frequency will affect the VRM transient response and component thermal. Higher frequency get quicker transient response.
VRM Fixed Frequency Range 200-500kHz
Manual Frequency Step: 10kHz
Nah, ennél pl. auto beállítás az mit jelent? Mennyi az, amire még lehet állítani? Vagy ezt teszteljem, h terhelve hogy melegszik a VRM és mennyire stabil a fesz?VRM Duty Control:
T.Probe vs. Current Balance... Alapból Thermalon van, vizes a VRM, ha átrakom Current-re akkor mi lesz?Bocsánat a lámaságért, de mielőtt esetleg felesleges vagy vmi marhaságot csinálok, inkább megkérdezem, h ezeket babráljam-e.

Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest