Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglett közben a hiba. Takarítottam, vizet cseréltem és utána maradt még valami szmötyi, ami eldugította a prociblokkot, ezért melegszik. Takarítom újra. Szűrőt multkor nem kaptam hirtelen, most dobok bele egyet valahogy.

VRM kap levegőt is, nem tisztán vizes a hűtés. Alaplapra megy légáram.
"Minden BIOS beállításra vonatkozik egyébként: ha nem tudod, mit csinál, nem állítgatod el, mert az alapbeállításból baj nem lehet."
Így van, ezért is kérdeztem, amiben nem voltam biztos, vagy hiányos infók voltak csak a neten... -
Sziasztok!
Nem annyira extrém tuning, csak nem találtam sehol normális választ a következőkre...Asus M5A99FX Pro r2.0 (AM3+) a lap, igazán pár digi+ VRM beállítás érdekelne:
DIGI+ VRM Frequency - Switching frequency will affect the VRM transient response and component thermal. Higher frequency get quicker transient response.
VRM Fixed Frequency Range 200-500kHz
Manual Frequency Step: 10kHz
Nah, ennél pl. auto beállítás az mit jelent? Mennyi az, amire még lehet állítani? Vagy ezt teszteljem, h terhelve hogy melegszik a VRM és mennyire stabil a fesz?VRM Duty Control:
T.Probe vs. Current Balance... Alapból Thermalon van, vizes a VRM, ha átrakom Current-re akkor mi lesz?Bocsánat a lámaságért, de mielőtt esetleg felesleges vagy vmi marhaságot csinálok, inkább megkérdezem, h ezeket babráljam-e.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest