Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglett közben a hiba. Takarítottam, vizet cseréltem és utána maradt még valami szmötyi, ami eldugította a prociblokkot, ezért melegszik. Takarítom újra. Szűrőt multkor nem kaptam hirtelen, most dobok bele egyet valahogy.

VRM kap levegőt is, nem tisztán vizes a hűtés. Alaplapra megy légáram.
"Minden BIOS beállításra vonatkozik egyébként: ha nem tudod, mit csinál, nem állítgatod el, mert az alapbeállításból baj nem lehet."
Így van, ezért is kérdeztem, amiben nem voltam biztos, vagy hiányos infók voltak csak a neten... -
Sziasztok!
Nem annyira extrém tuning, csak nem találtam sehol normális választ a következőkre...Asus M5A99FX Pro r2.0 (AM3+) a lap, igazán pár digi+ VRM beállítás érdekelne:
DIGI+ VRM Frequency - Switching frequency will affect the VRM transient response and component thermal. Higher frequency get quicker transient response.
VRM Fixed Frequency Range 200-500kHz
Manual Frequency Step: 10kHz
Nah, ennél pl. auto beállítás az mit jelent? Mennyi az, amire még lehet állítani? Vagy ezt teszteljem, h terhelve hogy melegszik a VRM és mennyire stabil a fesz?VRM Duty Control:
T.Probe vs. Current Balance... Alapból Thermalon van, vizes a VRM, ha átrakom Current-re akkor mi lesz?Bocsánat a lámaságért, de mielőtt esetleg felesleges vagy vmi marhaságot csinálok, inkább megkérdezem, h ezeket babráljam-e.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest