Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Miamanoo

csendes tag

A hibabejelentésen túl vagyok már másodszor. Először kijöttek a T-comtol, kicseréltek ezt azt, de a probléma nem oldódott meg. Ma hívtam fel újra az Externet ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy bejelentik a hibát a T-comnak. Kiváncsi vagyok, hogy mit sikerül belőle kihozni.
    A kábelkihuzogatás számomra nem megoldás, mert van olyan időszak is, amikor 5 percenként megszakad a kapcsolat, és eléggé fárasztó és idegesítő folyton újraindítani a routert, vagy ki-be dugdosni a kábelt. Én inkább egy stabil netet szeretnék, ha kell, akkor szolgáltóváltással egybekötve. Én a T-online-ra gondoltam, akihez esetleg átpártolnék, mégpedig azért, mert ők nem mutogathatnak másra, hogy biztos másnál van a baj, úgy mint most az Externet mutogat őrájuk. Amúgy Budapesten lakom.
    Szerencsés vagy, hogy megoldódott a problémád, ezek szerint nem lehetetlen elérni valamit az űgy érdekében :)

No, és még annyi, hogy először a T-com-osok úgy jöttek, hogy nem is jelezték előtte, hogy jönni fognak. Az is eléggé meglepő volt. Még szerencse, hogy éppen itthon voltunk.

Új hozzászólás Aktív témák