Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
válasz -NoVa- #40896 üzenetére
Tegnap délután fél 5kor kanyarodtam ki a Száva utcáról és azt hittem dugó van az úton, mert álltak a kocsik sorban, egymás után. Vártam 1-2 percet, de a hátulról jövő néhány kocsi elkerült, így én is elkerültem az álló kocsikat. Kb. 100-150 méterrel előrébb volt egy gumis, arra vártak az autók Legalább 25-30 kocsi várt, vasárnap, este fél 5-kor.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
veterán
a második kerületet kerüld el, ott vannak már most le nem takarított, de kicsit már jéggé tömörített havas utak.
különösen tetszett az, ahol az utca közepén egy buszt előtt próbáltak utat takarítani, hogy ne csússzon tovább, visszatolatni viszont nem tudtam... aztán végül sikerült üresben elcentizni mellette, és gyökkettővel legurulni, hogy ne csússzak bele a főútba keresztbehanyas vagy, te disznó?
-
Jahno
veterán
Itt sír a fél ország, közben akkora baj azért nem volt. El vagyunk kényelmesedve. Mindenki azt várja, hogy csettintésre tűnjön el a nyűg. Én mondjuk rendesen beértem melóba, tudom, hogy másnál ez nem egészen volt így, de minden megállóban és sarkon nyomják a lapátot, hidakon megy a kis tolólapos gyösz, azt sem kellene mondani, hogy nem csinálnak semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Politika
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Total Commander
- Ukrajnai háború
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest