Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz Gabibácsi #46447 üzenetére
itthon azok hasznalnak, mert ilyen mekkbuk meg konzol bananpi dolgok itt nincsenek
masnal meg mas eszkoz hasznala D630 is dokkoloban van, de abba is UTP megy
nyilvan tudna Wifi-t is, de amikor frissit vmit a Win lenyegesen gyorsabb a kabelen, mint Wifi-n
pedig SSD is van benne
meg a router-tol 25-30cm-re van, ugyhogy jelerosseggel szerintem nincs gondamit csinaltam multkor Acer notin a Win ujratelepitest eloszor ugy voltam vele, hogy aaa jo lesz az Wifi-n is... aztan 5perc mulva inkabb atdugtam az UTP kabelre azt is
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz blueboi69 #46507 üzenetére
aha
itt mondtak a holnap szallitos mosogepre tavaj osszel, hogy a weblappal ellentetben jaaaaaaaaaa az megsincs, es 2-3het, amire tudjak hozniszoval maradtam a MM-nal, ahol valojaban is volt, mert online meg tudtak nezni a kozponti raktarkeszletet a boltbol is, es onnan rendelve ket nap mulva meg is erkezett (szombaton, raadasul, pedig csutortok keso delutan rendeltem meg)
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
"Mindent tudunk, amit a Tesla'"
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
Ecce volt ami rendezveny a Hring-n, de este lett vege
jovok haza a Kistarcsa fele a korbe kerulve a Hring betonkeriteset, az Aquapark elotti egyenes, de emelkedo szakaszon majdnem elbombaztam egy ott a vaksotetben ninja ruhaban kocogo joembert
volt egy ilyen fenyvisszavero ize, de a sapkajan(!!)meg is kerdeztem tole, hogy szerinte ez ~1.8m magasan mennyire latszik, amikor az auto alapvetoen lefele vilagit...? miert nem teszed ezt a bokadra?
megiscsak jobban es elobb latszik, hogy vmi ott lepked utemesenvmit hoborgott erre, de hagytam a f.szba
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz FőDudu #46873 üzenetére
nem feltetlenul
Alfa-n sincs a kezifeknek kulon dobfekje, a feknyerget hasznalja annak
elfordul egy menetespalyan a dugattyu benne, amikor meghuzod a bowdent a karral, es a forgassal elore fele halad a dugattyu
az a kezifek
mar az UnoTie kezifekje is igy mukodott annak idejen, de nem lennek meglepodve, ha annal is regebben mas isezert kell forgatva visszatolni azt a fekdugattyut, amikor uj fekbetettel rakod ossze, szepen lassan forogva jon elore, ahogy kopik
az elsoket siman csak szet kell fesziteni[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Gabibácsi #46880 üzenetére
vmiert megis egyre kevesebb auto keszul hatul dobfekkel
Alfa 147-156-n sincs hatul dobfekes verzio, a a 105lojjos legyikabb kivitel is 4 tarcsafekes alapbol
igy csak egy fele konzolt es kerekcsapagyat kell csinalni hozzajuka 3.2 V6 24v GTA-n van elol a 284mm helyett 305mm kesobb 330mm-s 4dugattyus Brembo radialis feknyereg
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
attol nem lesz levegos
ahol kiszivargott a folyadek, ott megy a levego a rendszerbe eloszor
vagy ha nagyon-nagyon lecsokkent a fofekhenger szintjeig, akkor pedal lenyomasakor te tolod bele
de az reg para mar, ha addig lecsokkent es csak ott jelez be a folyadekszintre
az vhol elfolyt, es a szintcsokkenes egy okozat csak
normal esetben nem tud odaig lemenni a szint vasig lekopott betettel sem, hogy a fofekhengerig lefogyjon a folyadekszinttöbb drón kell ;P
-
-
hobizoli
nagyúr
wow nyitott a NYSE
a TSLA 581-rol 632-n kezdettasszem a shortosok mar kb azt nezik hanyadik emeletrol kell majd becsapodni a jardaba
es 7perc alatt meg is lett a 640 is... mar 642
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz blueboi69 #47184 üzenetére
vagy neha kinezel a premier outlet-be es akar 70-80% kezdvezmennyel megveszed
siman vettem ott farmert ovvel egyutt 6k-ert, es evekig jo voltvolt olyan akcio regen egyik ruhazati boltban, hogy ha 3 dolgot veszel, akkor a legolcsobb a harombol csak 5Ft
ugy, hogy eleve kezdvezmenyes az ara a masik kettonek isha meg tobb termeket vettel, akkor a penztaros eleve ugy szamolta harmasaval, hogy neked jo legyen
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Samott #47373 üzenetére
ha veszek egy hasznalt gepet Win-l, akkor sem kell uj Win-t vennem hozza, mert eladta nekem az elado az ovet nekem
akkor a Win-t miert ne lehetne eladnia kulon?ez olyan mintha a VW megtiltana a hasznalt auto eladasat
onnantol hogy eladta nekem, en rendelkezek vele, mert megkapta a szolgaltatas, termek ellenerteket
több drón kell ;P
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz Gabibácsi #47776 üzenetére
az egy opcio a bodyecu-ban, hogy mindig vilagitson vagy csak a kapcsolora
Pug307-ben is be lehetett ezt kapcsol(tat)ni mar 20 evemk2 Punto-an 1999-ben is az ablakemelo kapcsoloval jelezted a bodyecu-nak, hogy engedje le vagy emelje az ablakot, mar ott sem a motort kapcsolgattad kozvetlenul, mint a korabbi modelleknel
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz ncc1701 #47637 üzenetére
megneztem par videojat
az egyikben, amikor szetkapja darabokra a Mustang V8-s motort, az sem szar eppen
meg van egy kerdezz-felelek videoja is
ott elmondja, hogy 29 eves, nicaraguai szarmazasu, o maga mar del-floridaban szuletett, es ott is elt, 2-3 evvel ezelottig, de most mar Arizona-ban el
faterja autoszerelo, highschool idoszakaban meg mindig autos korokben mozgolodott, es megfogadta, hogy lesz egy sajat GT350-se, azt maga fogja karbantartani es javitgatni
amugy vmi IT-s dologgal foglalkozik, ez neki csak hobbide elnezve a garazst jol csinalhatja azt, ha olyan verdak allnak bent, meg a garazsa is eleg jol fel van szerelve szerszamokkal es eszkozokkel
OK, nyilvan vmit sponzaciokent is kap (most mar), es nem kell mindent neki megvennietöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz ncc1701 #47826 üzenetére
jajajaja, az is
de igazabol nem tudott volna felborulni, mert meg rajta volt a segedvazkereten, meg a gumibakokon, es nyilvan a valto nelkul van igazabol az jol sulyozva, mivel a motor ~kozepen van a ket tamasztobak
csak azert volt a valtonal alatamasztva, hogy azzal egyutt mar eltolva az egesz egyseg sulypontjat hatrebb mar ne doljon felde amugy kivi lennek egy 2.5-3 eves autobol ki venne ki otthon a motort, meg kapna szet a V8-t csak ugy hobbibol... meg ferfiak se nagyon
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
Jahno
találkoztál olyan "hibával", hogy Win 1919 frissites utan a bill-m egyes gombok maskepp mukodnek, mint szoktak:
a CTRL-ra elnemul a hang
kurzornyilakra leall a gep, pedig nincs is rajta erre gomb amugy
nem lehet vagolapra masolni CTRL+C-vel, mert a hangot kapcsolgatja ki-be
ujraraktam a Win-t egy NVME SSD-re, ha mar ugyis vettem, hogy hatha behanyt csak vmi Win-ben, de a vatta uj, 2 percre ujrarakott is ezt csinalja alapbol
ja es a Gigabyte oldalan csak UM pdf van a bill-hez driver nuku
van vmi tok alap Win-s bill driver vhol?
plz F1több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest