Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
delta9
senior tag
Előre is köszi szépen, felírtam, hogy ne felejtsem el elhozni.
-
delta9
senior tag
Én is makrora gondoltam először, de kezdeti fellángolásomat lelombozta azon tény, hogy még a büdös életben nem írtam makro-t, ergo hozzá sem tudok kezdeni.
Most nincs nálam a nevezett xls, de holnap behozom a munkahelyemre, ha nem felejtem el (eléggé szita az agyam).
Nem akarok senkit sem ledegradálni, de próbáltatok már egy közel 50 éves nőt vágólapkezelésre oktatni, aki számítógépet még csak képen látott? Túl nagy kihívás ez nekem, leginkább azért, mert nincs türelmem hozzá. -
delta9
senior tag
szal adott egy excel tábla, ami egy placc lap. vízszintesen az A oszlopban a termékek vannak felsorolva (cigik, piák, ropi, kávé...). ezt követő oszlopok: induló készlet, vétel, összesesn, fogyott, maradt, illetve árbevétel. ezek közül amelyiket lehetett alapműveletekkel kiszámoltattuk. namármost. aki ezt a lapot fogja töltögetni, az lényegesen kevésbé ért az excelhez, mint én a harangöntéshez. hogyan lehet tehát azt megoldani, hogy mindenféle vágólap művelet nélkül, készüljön egy új xls és abban az előző napi 'maradt' oszlop tartalma az 'induló készlet' oszlopba kerüljön, mert ugye arra a napra már az lesz érvényben?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest