- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
ez a darabteli függvény nem jó, mert ez megszámolja és a másik hibája hogy nem tud kezelni csak adott részt hogy pl: A1:A7 de nekem nem így van hanem így: G5;L5;Q5;V5 és ha ezt írom bele akkor tól soknak írja a dolgot!
végül is sikerült megoldani így:
=MIN(HA(G5<>0;G5;99999);HA(L5<>0;L5;99999);HA(Q5<>0;Q5;99999);HA(V5<>0;V5;99999))
igaz nem a legszebb függvény de legalább müxik és akkor a magyarázat hogy miért is így, hát azért mert ha minden cellára megnézzük (a minimum kiválasztás előtt), h egyenlő-e 0-val, ha nem, akkor vesszük a cella értékét, ha viszont 0, akkor veszünk egy nagy számot (pl aminél nincs nagyobb az Excelben, én most a 99999-et választottam), ami így minimumként sosem jöhet ki!
nem tudom hogy van rövidebb megoldás ennél, biztos van, de nem vok egy excel guru, de így sikerült összehoznom!
vélemények?P4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The First Berserker: Khazan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest