Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én nem vagyok sem matekos, sem túl nagy Exceles, pont ezért kérdezek.
Így néz ki kb. a képlet:
SZUMHATÖBB(Forrás!C:C;Forrás!A:A;B5;Forrás!B:B;"<>VAGAS 2. GEP";Forrás!B:B;"<>VAGAS 3. GEP";Forrás!B:B;"<>VAGAS 4. GEP";Forrás!B:B;"<>VAGAS 5. GEP";Forrás!B:B;"<>FUVARKOLTSEG";Forrás!B:B;"<>HULLADEK";Forrás!B:B;"<>ANYAGMOZGATAS";Forrás!B:B;"<>RAKLAP/ALATET";Forrás!B:B;"<>HASZNALATI DIJ";Forrás!B:B;"<>MEGMUNKALAS";Forrás!B:B;"<>INGATLAN";Forrás!B:B;"<>JEGYZŐKÖNYV";Forrás!B:B;"<>PERKOLTSEG";Forrás!B:B;"<>BERLETI DIJ AFA";Forrás!B:B;"<>DARABOLT ACÉL";Forrás!B:B;"<>U-ACEL*")*1000A Forrás! C oszlopban vannak az értékek ugyebár
A Forrás! A-oszlopban a dátum
Az aktuális lap B5 cellában szintén ennek megfelelően a dátum
A Forrás! B oszlopban vannak a cikkszámok, amelyeket össze kell adni, kivétel a leírtak.Az egyik megoldás az lenne (szerintem), hogy a szűrendő cikkszámok mindegyikét átírom magában a számlázó programban (ahonnan kimásolom az adatokat, hogy az Excel összeadja őket), mondjuk teszek elé egy "+" jelet és utána a képletet átírom ennek megfelelően (azt hiszem "<>+*). Így maradna egy szűrési kritériumom. Így viszont tizenx cikkszám múltját kitörlöm és amúgy meg szép hosszú idő lenne. Ezért gondoltam, hogy nem lehetne egy külső felsorolásra hivatkozni a SZUMHATÖBB függvénynél?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50