Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KBaj

kezdő

válasz Bobrooney #44751 üzenetére

Szia!
    Köszi, hogy érdeklődsz a témám után. Szerintem ránézésre minden megfelelő. Azóta kipróbáltam: ugyanarról a munkalapról dolgozva újból felvettem a makrót Excel fejlécről indítva, ugyanazokat cellákat használva. Persze rendben lefutott, csak a végző ablak (Megoldást talált ...) jelent meg, de ez természetes. Többször végig futott hiba nélkül. Egy furcsaságot tapasztaltam: kétszer jegyezte be az "SolverOk SetCell..." parancsot. Gondoltam sebaj, olvastam már interneten tőlem okosabb emberektől, hogy a makró rögzítő sok esetben igen bőven lejegyzi a parancsokat. A konkrét feladat megoldáshoz lehet, hogy nem minden sor kell. ... Nem baj én kétszer bemásoltam a kódsorokat az én programomba, úgy se ment, ill. kiírta a figyelmeztető ablakot.
    Még egy módosítás: a fentebb említett parancs után van egy "SolverSolve" utasítás, ahogy a rögzítésben is van. Ilyenkor a futás végén megjelenik a "Megoldást talált" ablak, de ha szóközzel utána írjuk az "UserFinish:=True" szöveget nem kérdez, jóváhagyottnak tekinti a kiszámolt adatokat és továbbadja a vezérlést. Én így akarom használni.
    Szívesen válaszolok további kérdésekre.
    ÜDv.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés