- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adDis
csendes tag
válasz
ny.janos #40130 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, az idézőjelek elhagyásával tökéletesen működik minden!
Az "N" meghatározása: - nos semmi extra, csak elfelejtettem átírni C-re
Eredetileg ugyanis az adataim teljesen más oszlopokban vannak a munkalapon, csak ide, nektek irkáltam át A,B,C,D,E-re őket, bár mindegy lett volna.Tömbképlet: Nem akartam olyat
Lehet, hogy ott is bénázhattam valamit a képletekben, de nekem "csak úgy" működött a képletem (eddig), ha a megadtam fixen a tartományt. Valamiért enélkül elcsúsztam a képlet másolásával, vagy csak egyetlen egy cellát vizsgált. Így meg valahogy működött.
Akárhogy is, most ránéztem, és javítottam azt is az eredeti javaslatod szerint egy relatív hivatkozásra, mindössze az első vizsgálandó cellát megadva a képletben, és az is tökéletesen működik.
Excel tanfolyam:
Anno a diplomamunkámhoz főleg az SPSS-t használtam, az Excelben pedig elegendő volt tudni az egyszerűbb számítások, grafikonok elkészítésének módját, különösebben nem volt szükségem a spec. függvényekre, makrókra, egyebekre. (És a munkahelyemen is a frontvonalban vagyok, nem back office-onEddig még különösebben nem volt tehát rá szükségem, ezt is csak magam szórakoztatására, és az itthoni kimutatásaim gyorsítása miatt csinálom, de nem lenne rossz azért kenni-vágni
Szerintetek hol, milyen formában lenne érdemes ezeket ki és megtanulni?
Melyik könyv / tanfolyam lenne szerinted hasznos? Rengeteggel találkozni a neten, de nem tudom, melyik lenne jó. Ha váltanék - főleg, ha háttér területekre - azt hiszem, igencsak jól jönne!
Köszönöm a segítséged!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest