- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sedyke
tag
válasz
lenkei83 #29396 üzenetére
Lenne még valami...
Igazából az én táblázatom sokkal hosszabb mindegyik munkafüzeten, csak az egyszerűség és átláthatóság kedvéért nem küldtem el az egészet.
Van még jó pár hasonló csoportom az összesítő részen, és a 2015-ös, 2016-os lapok is sokkal hosszabbak.
Látom makroval oldottad meg a dolgot, így nem igazán tudom, hogy mit kellene tennem, ha beillesztem mindegyik alá a maradékot. -
Delila_1
veterán
válasz
lenkei83 #29396 üzenetére
Elég nehéz más gondolatmenetét követni, legalábbis nekem.
Arra figyeltem fel, hogy a Havi2015 és a Havi2016 makró összesen 3 helyen tér el, hasonlóan a Kum2015 és Kum2016-hoz.
Valószínű, hogy 1 makróba tettem volna a kettőt, pl. Évek címmel. Az egészet egy for-next-be tenném, ami 1-től 2-ig tart. Az eltérő soroknál feltételt tettem volna be.for év=1 to 2
...
if év=1 then set month1=range("month1") else set month1=range("month2")
...
next
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest