Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Van egy excel fájlom, amiben sok-sok termék költésgszámítás szerepel az elmúlt évekből különböző munkafüzetekben termékcsoportonként.
Pár évvel ezelőtt szerettem volna egy oldalt, ahol a termékkód és a végső ár listázva van. Anno ehhez itt kaptam segítséget macro formájában.
Sajnos észrevettem, hogy már nem minden termék kerül felsorolásra. Tudnátok tanácsot adni, hogy mi lehet a gond? Én magam nem tudok macrokat írni, csak futtatni.Sub termeklistas()
Dim sh As Worksheet, ws As Worksheet, xx As Integer, yy As Integer
Set ws = Sheets("AUTODATA")
yy = 1
For Each sh In Worksheets
xx = 1
If sh.Name <> ws.Name Then
Do While True
If sh.Cells(xx, "B").Value = "" Then Exit Do
ws.Cells(yy, "N").Value = sh.Cells(xx, "B").Value
ws.Cells(yy, "O").Value = sh.Name & "!"
ws.Cells(yy, "P").Value = xx - 1
xx = xx + 51
yy = yy + 1
Loop
End If
Next
End SubLényegében az 'N' oszlopban vannak felsorolva a termékkódok, 'O' oszlopban a munkafüzet neve és 'P' oszlopban a termékkód sorszámát kellene mutatnia (-1 mert a egy másik oszlopban képlettel kikeresem az árát).
Lehetséges, hogy már túl sok munkafüzet vagy adat szerepel a fájban?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! Szép napot kívánok! -
sedyke
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Az alábbi problémával küszködök.
Ha több munkalapon vannak munkatábláim azonos felépítéssel 51 soros ismétlésekkel (pl. 1 termék kód: B1, ár: J46, 2. termék kódja: B52, ára: J97 stb.) és kigyűjtöttem az összes terméket egy terméklistába, akkor hogyan tudom a termék neve mellé hozzárendelni az árat? Már minden termék mellé ki van gyűjtve az is, hogy melyik munkalap és hányadik cellában van a termék kód, csak nem tudom hozzárendelni a 45 sorral lejjebb lévő árat. Indirekt függvény gondolom, de nekem az valahogy sose ment.
Előre is köszi. -
sedyke
tag
válasz
sedyke
üzenetére
IF(AND($AX10>30,SUM(N10+BG10)<1),2,IF(AND(12<$AX10<29,SUM(N10+BG10)<1),1,IF(AND(6<$AX10<11,SUM(N10+BG10)<1),1,0)))
Idaig jutottam, de sajnos csak az elso feltetelt veszi, miszerint legyen nagyobb 30-nal az AX10 erteke. Ahol ez nem teljesul, oda egyszeruen nullat ir, meg ha beleesik a 12<AX10<29 feltetelbe is.
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Tudnatok segiteni, hogyan tudnek 3 felteteles kepletet irni? Aszerint szeretnem kitolteni a cellakat, hogy egyreszt milyen ertek tartozik ahhoz a termekhez. Pl ha a termek mennyisege tobb mint 30, akkor rendeljen hozza kettot, de ha 12-29 kozott van, akkor csak 1-et, 0-11 kozott akkor 1 vagy nulla, attol fuggoen, h milyen meretek, mert majd meg ezt is szeretnem beledolgozni, de az talan menni fog. Egyelore azt nem tudom, h tegyek bele 3 feltetelt. Mert ugye egy sima Ha fuggvenybe kettot bele lehet csempeszni.
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Van egy alabbi makrom, amihez meg anno itt kaptam segitseget.
Lenyegeben a kulonbozo munkalapokon levo koltsegszamitasaimbol kereski ki a termekkodokat es sorakoztatja fel egy oszlopban a munkaful nevevel, hogy kesobb egy osszesito tablaban csak a termekkodok kelljen beirnom es fuggvenyekkel kikeresi az adatokat.
Amikor ezt a makrot valaki megirta nekem, akkor mukodott is. Ma ujrafuttattam, hogy az uj termekek is bekeruljenek a listaba, amiket az elmult honapokban csinaltam, viszont nem adja oket hozza a listahoz.
Vajon mi lehet az oka? Elore is koszi a segitseget.Sub termeklistas()
Dim sh As Worksheet, ws As Worksheet, xx As Integer, yy As Integer
Set ws = Sheets("Sheet1")
yy = 1
For Each sh In Worksheets
xx = 1
If sh.Name <> ws.Name Then
Do While True
If sh.Cells(xx, "B").Value = "" Then Exit Do
ws.Cells(yy, "N").Value = sh.Cells(xx, "B").Value
ws.Cells(yy, "O").Value = sh.Name & "!"
ws.Cells(yy, "P").Value = xx - 1
xx = xx + 51
yy = yy + 1
Loop
End If
Next
End Sub -
sedyke
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, a tegnapi képletem egy másik verziójában?
A422:050: HORSEHAIR LARGE BLACK BRUSH (A422) Style: COL: VARIOUS / SZACC: 05.0 /
F245GW11:065: TASSEL LOAFER (F245GW11) Style: COL: BLACK CALF / SZMUK: 06.5 /Ilyen cellatartalmakból szeretném kinyerni a colourt, ami az első esetében various, a másodiknál black calf. Tehát a COL: utáni rész egészen a / jelig.
Köszönöm!!!
-
sedyke
tag
válasz
lenkei83
üzenetére
Lenne még valami...
Igazából az én táblázatom sokkal hosszabb mindegyik munkafüzeten, csak az egyszerűség és átláthatóság kedvéért nem küldtem el az egészet.
Van még jó pár hasonló csoportom az összesítő részen, és a 2015-ös, 2016-os lapok is sokkal hosszabbak.
Látom makroval oldottad meg a dolgot, így nem igazán tudom, hogy mit kellene tennem, ha beillesztem mindegyik alá a maradékot. -
sedyke
tag
Lenne egy másik kérdésem is.

Milyen képlettel tudnám kiszedni a következő szövegből az első két kettőspont közötti részt, vagyis a 060-at?
146927:060: FLYNN (146927) Style: COL: CEDAR CALF / SZMUK: 06.0 /
Azért így kérdezem, hogy első két kettőspont közötti, mert változó számú tagok lehetnek előtte.
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Legyszi, tudnatok segiteni az alabbiakban?Van egy kisse komplikalt tablazatom. Korabban kaptam mar hozza segitseget, de az nem oldotta meg teljesen a problemat.
Az 1. munkafuzetben talalhato tablazatban szeretnem osszesiteni az adatokat, a 2. es 3. munkafuzetbol, meg pedig ugy, hogy ha az F1-es cellaba beirom az adott honap szamat, akkor a tablazat egyik feleben a vonatkozo honap adatait keresi ki, mig a masik feleben osszesiti az evben az adott honapig az ertekeket.
A gond azzal van, hogy az adatokat tartalmazo munkafuzeten sajnos vannak ismetlodesek. Egyes cegek ketszer is szerepelhetnek, igy a kepletnek nem csak egy sor adatait kellene osszegeznie, hanem ahol meg talalat van az adott cegre.
Lennetek olyan szivesek, hogy raneztek, hatha ti tudtok valami megoldast, amire nekem meg nem sikerult rajonnom?
Feltoltottem az alabbi helyre:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mgfRBzULb6xjnmUKUJSx8j8uAC-PNQvqIc6pROxWamw/edit?usp=sharing
Elore is nagyon szepen koszonom!!!
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Van egy kisse komplikalt tablazatom. Korabban kaptam mar hozza segitseget, de az nem oldotta meg teljesen a problemat.
Az 1. munkafuzetben talalhato tablazatban szeretnem osszesiteni az adatokat, a 2. es 3. munkafuzetbol, meg pedig ugy, hogy ha az F1-es cellaba beirom az adott honap szamat, akkor a tablazat egyik feleben a vonatkozo honap adatait keresi ki, mig a masik feleben osszesiti az evben az adott honapig az ertekeket.
A gond azzal van, hogy az adatokat tartalmazo munkafuzeten sajnos vannak ismetlodesek. Egyes cegek ketszer is szerepelhetnek, igy a kepletnek nem csak egy sor adatait kellene osszegeznie, hanem ahol meg talalat van az adott cegre.Lennetek olyan szivesek, hogy raneztek, hatha ti tudtok valami megoldast, amire nekem meg nem sikerult rajonnom?
Feltoltottem az alabbi helyre:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mgfRBzULb6xjnmUKUJSx8j8uAC-PNQvqIc6pROxWamw/edit?usp=sharingElore is nagyon szepen koszonom!!!
-
sedyke
tag
Kuldok emailt, mert kicsit osszetetebb, mint a mintaban, amit kuldtem.

-
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Milyen képlettel lehetne azt megoldani, hogy ha beírok egy hatost a D1 cellába, akkor C4 oszlopba keresse meg az A4 ügyfélkódhoz tartozó értéket (G22) az alsó táblázatból (külön munkalapon van,ha ez számít), valamint a D4-be pedig adja össze az eddigi hónapok adatait (B22:G22) szintén az alsó táblázatból.
Lényegében szeretném ha csak egy kattintással változnának az adatok a kerestett hónapra. SUMIF-el az a baj, hogy az ügyfeleket is meg kell találnom a másik helyen és úgy már nem tudtam felépíteni.Előre is köszi!!!!
-
sedyke
tag
Van egy táblázatom, melyben a J oszlopban termékkódok vannak.
Képlettel szeretném egy másik oszlopba kategorizálni őket, minden kiegészítő kódja A vagy N betűvel kezdődik, a ruhák kódja pedig számokból áll.Milyen képletet lehet csinálni, hogy az A vagy N betűvel kezdődők mellé írja, hogy kiegészítő, míg a többi mellék, hogy ruha?
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Akár Pivotban, akár képlettel lehetséges az, hogy mondjuk összegezzük a napi bevételt egy cellában, egy másikban pedig felsorolná az összesített értékhez tartozó értékeket?
Pl.
01/09 termék1 500,00Ft
01/09 termék2 350,00Ft
01/09 termék3 500,00Ftés az összesítő táblazatomban úgy szerepelne, hogy
01/09 1350,50 Ft termék1, termék2, termék3?
A termékek egy cellában felsorolva... -
sedyke
tag
Sziasztok!
Akár Pivotban, akár képlettel lehetséges az, hogy mondjuk összegezzük a napi bevételt egy cellában, egy másikban pedig felsorolná az összesített értékhez tartozó értékeket?
Pl.
01/09 termék1 500,00Ft
01/09 termék2 350,00Ft
01/09 termék3 500,00Ftés az összesítő táblazatomban úgy szerepelne, hogy
01/09 1350,50 Ft termék1, termék2, termék3?
A termékek egy cellában felsorolva... -
sedyke
tag

-
sedyke
tag
Sziasztok!
Automatikus kitoltesi lehetoseget keresek olyan tablazatba, ahol az ures cellakat a felette levo utolso ertekkel toltene fel. Eltero szamu ures cellak vannak.
Valamint van lehetoseg egy Pivot tablaban beallitani, hogy ne legyenek ures sorok ha egy ertekhez tobb is kapcsolodik? Ilyenkor a pivot automatikusan "csoportosit".
Sajnos nem tudom kifejezni szakszavakkal, inkabb mutatok egy egyszeru peldat.
pl.
auto Audi A3
A5
BMW 3
5ehelyett pedig igy nezne ki
auto Audi A3
auto Audi A5
auto BMW 3
auto BMW 5 -
-
sedyke
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Bocsi, ugy ertettem, hogy mindegyik termek rendelkezik egy olyan 51 soros adatlappal, mint a kepen szerepel, de ezek egymas alatt helyezkednek el a kulonbozo munkalapokon, amelyek termekkategoriankent vannak kialakitva (kb. 20db).
Tehat az elso 1-51 sorokban, masodik 52-102 sorokban es igy tovabb. Ezekbol van kozel 800db. Ebbol az elso munkalapon van pl 110, mig a masodikon csak 4db. Sajnos eleg vegyes. -
sedyke
tag
Sziasztok,
Van egy munkafuzetem tobb munkalappal (termekcsaladonkent). Minden termekre keszitettem egy koltsegszamito adatlapot a termekkomponensek alapjan. Ezekbol az adatlapokbol mara tobbszaz osszegyult. Mindegyik azonos felepitesu.
Szeretnek letrehozni egy adatlapot, ahova ha beirnam a termekkodjat, akkor kikeresne hozzatartozo adatokat.
Milyen megoldas lenne erre?
Minden adatlap 51 soros es 12 oszlop szelessegu, ezek egymast kovetik a kulonbozo munkalapokon. -
sedyke
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Nem gond, szivesen leirom megint.
Van egy munkafuzetem tobb pivot tablaval. Az alap gond az, hogy amikor megprobalom megjeleniteni a nullas ertekeket, akkor teljesen megfagy, kenyszerleallitas kell.
Multheten azt gondoltuk, hogy amiatt mert sok a pivot tabla a munkafuzeten belul, de ezt cafolja, hogy miutan atmasoltam az alap adathalmazomat egy uj munkafuzetbe es letrehoztam egy teljesen uj pivot tablat, meg mindig fennall a fagyas.

-
sedyke
tag
Sziasztok!
Meg mindig szenvedek azzal a pivot tablas megoldassal, hogy hogyan tudnam megjeleniteni a nullas ertekeket. Akarhanyszor probalom megfagy.
Az elozo fajlom tele volt pivottablakkal, de most legutobb mar azt is probaltam, hogy fogtam az alaphalmazom es azt atvittem egy teljesen uj lapra, majd kezdtem egy uj pivot tablat.
Elvileg most csak egy tabla, egy forras stb., de most is ugyanugy megfagy es nem kepes megjeleniteni, be kell zarnom.Van barmi otletetek, hogy miert lehet?
Lehet barmi problema az alap adathalmazommal?
Egyszeruen nem ertem.
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Van egy munkafuzetem tele Pivot tablakkal. Mindegyik pivot ugyanazon az adathalmazon alapszik.
Sajnos mara mar nagyon belassult az egesz munkafuzet. Olvastam, hogy lehet az is lehet az oka, hogy az Excel kulon adatmentes vegez mindegyik pivot tablahoz. Hogy tudom beallitani, hogy csak arrol az egyek adathalmazrol keszitsen?
Esetleg mas is okozhatja a lassulast, meret novekedest? -
-
sedyke
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Eleg nagy munkafuzet, 17MB, 33 munkalappal.
Eddig az osszesitom a masodik volt, de atraktam az elso helyre. A ket munkalap, amit ki szeretnek hagyni a keresesbol, a 29. es 33. (leszamoltam 3x).A leirasod alapjan igy egeszitettem ki. Fut a makro, a problema annyi, hogy megis minden egyes sorba beirja, hogy az adott termek hasznalatban van, pedig ha kihagyna a ket szoban forgo lapot, akkor nem lenne.
Sub Van_e()
Dim talal, sor As Long, usor As Long, nev, lap As Integer
Dim WS As WorksheetSet WS = Sheets(1)
usor = WS.Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row
For sor = 4 To usor
nev = WS.Cells(sor, "A")For lap = 1 To Sheets.Count
If lap = 29 Or lap = 33 Then Exit For
Sheets(lap).Select
Set talal = Cells.Find(nev, LookIn:=xlValues, lookat:=xlWhole)
If talal Is Nothing Then
GoTo Tovabb
Else
WS.Cells(sor, "W") = "in use"
Exit For
End If
Tovabb:
Next
Next
End Sub -
sedyke
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Igen, tokeletesen ertetted. Bocsanat a szegenyes korulirasert.
Most egy szoke kerdes fog kovetkezni...
Nekem angol excelem van, makro irasi keszsegem sincs, csak futtatni tudom az elore megirtakat. Eleg ha a magyar szavakat helyettesitem az angol megfelelojevel, hogy mukodjon?Koszonom! Nagyon halas vagyok a segitsegert!
-
sedyke
tag
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Egy olyan makrora lenne szuksegem, ami egy keresest vegezne az egesz munkafuzetben es ha megtalalna az A oszlopban levo termeket, akkor kiirna a W oszlopban, hogy "in use".
Tudnatok nekem ebben segiteni?
Elore is koszonettel!
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Az egyik ceges excel fajlunkban tobb szaz egyeni stilus keletkezett. Szeretnem eltavolitani oket, de sajnos csak egyesevel talaltam meg a modjat.
Tudtok esetleg masikrol?
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Van egy pivot tablam, eladasi adatokat osszesitek benne. A fuggoleges grand totalban osszesitem az eladott darabszamot.
Jelenleg a Pivot tabla mellett csinalok egy szazalekos elemzest. Keplettel osszeadatom az adott termekre az elmult eves osszes eladott darabszamot es elosztom a pivot tablaban szereplo osszesennel.
Ezutan szeretnem a Pivot tablaban levo termekeket a szazalekok alapjan rendezni, de mivel nem a Pivot resze, igy nem tudom.
Tudnatok ra mas megoldast?
Nem lehet a Pivotba extra oszlopot beszurni, melyben az en szamitasaim lennenek (sajat keplet pl)?
Koszi szepen!
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Meg tudom tartani a Pivot tabla formazasait (cellaszelesseg), hogy frissiteskor ne ugorjon alaphelyzetbe?
Koszi
-
sedyke
tag
Sziasztok!!!
Segitsegre lenne szuksegem. Azthiszem valami ismeretlen billentyukombinaciot alkalmaztam veletlenul, aminek a kovetkezmenyekeppen az egesz munkafuzetben (nem csak az adott munkalapon) rengeteg ertek datum formatumuva valtozott. A legbosszantobb, hogy logikat sem latok benne, hogy mi alapjan tortent a valtozas ugyanis a kulonbozo munkalapokon, kulonbozo helyeken valtoztak meg.
Oriasi munka lenne egyesevel visszaformazgatni. Sajnos mar mentesre is kerult.Van barmi megoldas, hogy visszaallitsam?
Koszonom!
-
sedyke
tag
Sziasztok!!!
Elkovettem egy hibat, azthiszem valami ismeretlen billentyukombinaciot alkalmaztam veletlenul, aminek a kovetkezmenyekeppen az egesz munkafuzetben (nem csak az adott munkalapon) rengeteg ertek datum formatumma valtozott. A legbosszantobb, hogy logikat sem latok benne, hogy mi alapjan tortent a valtozas ugyanis a kulonbozo munkalapokon, kulonbozo helyeken valtoztak meg.
Oriasi munka lenne egyesevel visszaformazgatni. Sajnos mar mentesre is kerult.Van barmi megoldas, hogy visszaallitsam?
Koszonom!
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Van egy excel file-om, 6.5MB az egesz.
Van benne korulbelul 10-12 munkalap, ebbol kb. 8 Pivot tabla. Nemi keplet is, de nem sok, mert miutan osszegyujtottem a szukseges adatokat, atalakitom az eredmenyt ertekke.
A problemam az, hogy a fajl nagyon belassult. A megnyitasa pl. eltart 5 percig minimum.
Van otletetek, hogy mitol lehet? Mit tudnek csinalni vele?
Az adatmennyiseg, es a tablak szama folyamatosan novekszik, igy egyre rosszabb a helyzet.Elore is koszonom a valaszokat!
-
sedyke
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez sajnos nem mukodott.
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Tudjatok, hogy hogyan lehet Pivot tablan belul adatokat sorbarendezni? Az elso oszlopot automatikus sorbateszi, de en a 7. oszlop szerint szeretnem rendezni oket, novekvo sorrendben. Mellesleg szazalekok vannak abban az oszlopban.
-
sedyke
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Tegyuk fel, hogy
20140308 A termek erteke 5000, ebbol eladva 300, B=3000, ebbol eladva 200, C=1000, eladva 50.
20140309 A 4500-500, B 2000-100, C 500-30.Szeretnem ha mindket napra lenne 3 oszlop (A, B es C) melyek feloszlanak a fenti adatokra. Pl 8-an lenne egy 5000 "magas" oszlopom, melyen belul jelolne a 300 aranyat az egeszhez kepest es ezen kivul tovabbi ket oszlop arra a napra.
Ennel jobban nem tudom leirni, ne haragudj. Remelem ertheto. -
sedyke
tag
Sziasztok!
Meg mindig keresem a megoldast.
Olyan oszlopdiagramot szeretnek letrehozni, melynel egy datumra 3 kulonbozo oszlopban mutatja az ertekeket, de mindegyik oszlop ketto adatreszbol allna ossze, vagyis minden oszlop osztva lenne ketfele. Kulon kulon vannak ilyen elore elkeszitett diagramok, de a ketto otvezetet nem tudom, hogy meg lehet-e valositani egyaltalan.
Ti tudtok ilyen lehetosegrol?
Koszi -
sedyke
tag
Sziasztok!
Olyan oszlopdiagramot szeretnek letrehozni, melynel egy napra 3 kulonbozo oszlopban mutatja az ertekeket, de mindegyik oszlop ket adatreszbol allna ossze, vagyis minden oszlop osztva lenne ketfele. Kulon kulon vannak ilyen elore elkeszitett diagramok, de a ketto otvezetet nem tudom, hogy meg lehet-e valositani egyaltalan.
Ti tudtok ilyen lehetosegrol?
Koszi -
sedyke
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Koszonom szepen, tokeletesen mukodik.
Meg annyit szeretnek kerdezni toletek, hogy milyen Excel konyvet ajanlanatok otthoni tanulasra?
Bartfai Barnaban: Excel haladoknak c. konyvet ismeritek? 146 oldalat kicsit kevesnek talalok...
Szeretnek tobbet megtanulni a makrokeszitesrol, adatelemzesrol stb..
-
sedyke
tag
Sziasztok!
Tudnatok segiteni egy rovid macro megirasaban?
Van egy tablazatom (arlista), D oszlopban vannak az arak. Szeretnem minden sorban, az adott termekhez megjeleniteni a cella modositasanak datumat a T oszlopban.
Nem hasznaltam meg macrot.
Elore is koszonom a segitseget!
Legyen szep napotok! -
sedyke
tag
Ha átírom a dátumot más napra, akkor működik. Mintha csak ezzel egy nappal lenne baja.
Nem lesz a szerencsenapom.
-
-
sedyke
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Van egy táblázatom, melyben az 'A' oszlopban lévő dátumokhoz szumha függvénnyel összesítem a különböző adatokat egy másik munkalapról.
Van egyetlen egy sor a táblázatomban, ahol valamilyen oknál fogva nem kapok eredményt az adott napra, csak hibaüzentet (#N/A).
Nem értem, hogy mi lehet a gond, mert az előtte és utána lévő sorokban tökéletesen összesít. Mindent adat rendelkezésre áll, minden ki van töltve hiánytalanul. Ellenőriztem a cellaformátumokat, a dátumokat is újra begépeltem, hátha elütés gondja volt, de semmilyen hibát nem találok.
A hibajelző a dátumra mutat, és ha megváltoztatom akár 1 nappal korábbra, vagy későbbre, akkor minden működik.Válaszotokat előre is köszönöm!
Szép estét!
-
sedyke
tag
Sziasztok! Van egy táblázatom rendelésekről. A rendelés száma oszlopban vannak ismétlődések, melyekre továbbra is szükségem lenne más célból. Kérdésem az lenne, hogyan milyen függvénnyel tudnám megszámolni a rendelések darabszámát úgy, hogy az ismétlődő értékeket csak egyszer számolja.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest