Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bayay
csendes tag
válasz
poffsoft
üzenetére
Köszönöm szépen!
Megint egy lépéssel közelebb van a dolog. Amikor a start dátum hónap napja nagyobb az end dátum hónap napjánál, akkor azonban egyel kevesebb az eredmény. Ezt lehet egy újabb HA-val meg lehet oldani, de ez utóbbi képletedet már nem értettem meg, tehát nem mertem beleírni sem

A segédoszlop nem gond, hely van bőven. Gondoltam rá én is, hogy kilistáznám a két dátum közötti összes napot és megszámolnám a megfelelő értékeket, itt abba az akadályba ütköztem, hogy nem tudom automatizálni, hogy minden megnyitáskor az aktuális end dátumig írja ki a napokat és a keresés mezőt is automatikusan hozzáigazítsa ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50