- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koob
senior tag
válasz
Delila_1 #2486 üzenetére
------------------vá-----------------
Ha sort vagy oszlopot akarsz áthelyezni, az kijelölt sort/oszolpot az elé a sor/oszlop elé húzod, ahova illeszteni akarod, közben a SHIFT billentyűt lenyomva tartod. Ekkor egy szürke vízszintes, ill. függőleges vonal jelzi a beillesztés helyét.
OK
Eltévesztettem a kérdésed sorszámát, de a táblázatban való gyorsabb mozgásra vonatkozó kérdéseket is te tetted fel.
Azt biztosan tudod, hogy a CTRL+Home az A1 cellába visz (kivéve, ha rögzítetted az ablaktáblát, mert akkor a rögzítés helyére). A CTRL+END a táblázat jobb alsó sarkába állít.
Múltkor írtam, hogy a CTRL+T kijelöli az aktuális tábládat. Ilyenkor a bal Alt+pont többszöri megnyomása a táblázat 4 sarkát mutatja meg. Pl. meg akarod tudni, hol van a táblázat vége.
nem működnek ezek
F4-gyel ismételhetsz néhány műveletet, pl. cellaformázás (szegély, karakter- és háttérszín), oszlopszélesség, sormagasság, oszlop vagy sor elrejtése - felfedése. OK
Shift+F4 a legutóbbi keresést ismétli. OK
F5 az Ugrás párbeszédpanelt jeleníti meg, SHIFT+F5 a Keresés panelt. Érdemes tanulmányozni az irányított ugrás panelt. Erre egy jellemző példa:
''A'' oszlopban vannak a termék féleségek: alaplap, egér, monitor. ''B'' oszlopban mindegyikhez néhány típus, de az A-ban csak egyszer van beírva a féleség. Ahhoz, hogy rendezni tudd, minden sor A cellájába is be kell írni az adatot. Megoldás: kijelölöd az A oszlopot, F5 Ugrás panel, Irányított... gomb, üres cellák. Jelöltté teszi az üreseket, aktív lesz az első üres cella. Beírod a képletet: =(a fölötte lévő cella), CTRL+Enter. Ezután az A oszlopot másolod, ugyanoda értéket beillesztesz. ezt most nem értem, de el tudom képzelni h rajtam kívül sokan értik...
A Súgóban keress rá a Billentyűkombinációk szóra. nálam nem súg..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Yettel topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest