Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
Nekem ez magas mint malacnak a zsiráfvályú.

Beraktam az M8 ba majd másoltam lefelé. Valami hiba lehet benne mert a márciushoz a M10-be nem ír semmit, viszont az utána következő hónapokat jól számolja.Közben Delila_1 -től kaptam egy ilyet privátban és ez jól működik.
M8
=HAHIBA(HA(DARABTELI(G:G;J8)>1;INDEX(D:G;HOL.VAN(J8;G:G;1);1)-K2;INDEX(D:G;HOL.VAN(J8;G:G;0);1)-INDEX(D:G;HOL.VAN(J7;G:G);1));"")
M9-től pedig
=HAHIBA(HA(DARABTELI(G:G;J9)>1;INDEX(D:G;HOL.VAN(J9;G:G;1);1)-INDEX(D:G;HOL.VAN(J8;G:G;1);1);INDEX(D:G;HOL.VAN(J9;G:G;0);1)-INDEX(D:G;HOL.VAN(J8;G:G);1));"")
A kettő közül egyiknek a működését sem értem teljesen de azért a segítséget köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fferi50