Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pero19910606
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na
Akkor megpróbálom érthetően leírni 
Tehát árlistát szeretnék csinálni.
Feltüntetem magát a terméket, az árát és a 3. oszlopba szeretném ha ott lenne a kép is az adott termékről.
Ezt szeretném úgy megcsinálni, hogy ne linkelnem kelljen ( mondjuk képfeltöltés.hu-ról a képet), hanem magába az excelbe legyen benne. Ezt ugye meg tudom simán tenne egy kép beszúrással, de ez nekem azért nem jó mert kb 100 képről van szó így zavaró lenne a sok kép a 3. cellába.Ezért keresek olyan megoldást, hogy a 3.cellába szúrnám be képet, de mint egy hivatkozás úgy nézne ki, tehát nem maga a kép van ott, hanem csak a neve amit én adtam neki és azt szeretném elérni, hogy ha rákattintok a névre, akkor megjelenjen a kép.
Erre volt az az ötletem, hogy munkalaponként rakok be képeket és akkor ha rákkantintok a kép nevére kiadja azt a munkalapot ahol a kép van, de ez kissé körülményes. Ezt szeretném leegyszerűsíteni valahogy.
Így érthető?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor megpróbálom érthetően leírni 
Fferi50