Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
motinka
üzenetére
Én sem értem teljesen, de úgy gondolom, hogy az "adott időszak" az adott hét lehet.
Heti bontásban készítettem egy táblázatot az egyes hibakódoknak megfelelő százalékos eloszlásról. Hogy ebből hogy lesz grafikon, azt még nem tudom, de a kérdés sem egészen fehér.Az F oszlopba a C-ből speciális szűréssel (Adatok | Rendezés és szűrés | Speciális) írattam át az egyedi értékeket.
A G2 képlete:
=HAHIBA(DARABHATÖBB($A:$A;G$1;$C:$C;$F2)/DARABHATÖBB($C:$C;$F2);0)Ezt másolhatod jobbra, és le.
Ugyanígy készíthetsz összefoglaló táblázatot a Hibakód 2-ről. -
válasz
motinka
üzenetére
"a feladat első körben, állapítsam meg melyik az az első 4 hibakód ami az adott időszakban legtöbbször szerepel."
Eddig értem a feladatot.
A függvény a NAGY() névre hallgat"miután ez megvan e 4 illetve az összes többi (mint egyéb) heti bontásban a az adott hét összes százalékában..."
Na itt elvesztettem a fonalat, szóval készíts egy táblázatot manuálisan, tetszőleges adatokkal és arról egy képet, hogy hogy is kellene ennek kinéznie. Az A/B/C/D oszlopok kamu adatokat is tartalmazhatnak, csak azon adatokból minek kellene lenni az eredménynek, azt add meg, akkor érthetőbb lesz (számomra legalábbis)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Trollok komolyan
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- Energiaital topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A függvény a
Fferi50