Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
motinka
üzenetére
Én sem értem teljesen, de úgy gondolom, hogy az "adott időszak" az adott hét lehet.
Heti bontásban készítettem egy táblázatot az egyes hibakódoknak megfelelő százalékos eloszlásról. Hogy ebből hogy lesz grafikon, azt még nem tudom, de a kérdés sem egészen fehér.Az F oszlopba a C-ből speciális szűréssel (Adatok | Rendezés és szűrés | Speciális) írattam át az egyedi értékeket.
A G2 képlete:
=HAHIBA(DARABHATÖBB($A:$A;G$1;$C:$C;$F2)/DARABHATÖBB($C:$C;$F2);0)Ezt másolhatod jobbra, és le.
Ugyanígy készíthetsz összefoglaló táblázatot a Hibakód 2-ről. -
válasz
motinka
üzenetére
"a feladat első körben, állapítsam meg melyik az az első 4 hibakód ami az adott időszakban legtöbbször szerepel."
Eddig értem a feladatot.
A függvény a NAGY() névre hallgat"miután ez megvan e 4 illetve az összes többi (mint egyéb) heti bontásban a az adott hét összes százalékában..."
Na itt elvesztettem a fonalat, szóval készíts egy táblázatot manuálisan, tetszőleges adatokkal és arról egy képet, hogy hogy is kellene ennek kinéznie. Az A/B/C/D oszlopok kamu adatokat is tartalmazhatnak, csak azon adatokból minek kellene lenni az eredménynek, azt add meg, akkor érthetőbb lesz (számomra legalábbis)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- E-roller topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A függvény a
Fferi50