- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayman15
csendes tag
Adott ez a tábla: http://www.kepfeltoltes.hu/060713/excel_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tehát mint láthatod, az egyes helyiség csoportokban, több
helyiség található, mellette további adatok.
Nekem ezt úgy kéne megoldanom, hogy pl a Földszint csoport, legyen monjuk egy lenyíló lista, és én ebből a listából, tegyük fel kiválasztok két szobát, egy nappalit, egy étkezőt, meg egy fürdőszobát, mert az adott háznál csak ezekre van szükségem.
Mellé ugyanígy mint ebben a táblázatban tudjak beírni adatokat.
És utánna akkor így nézzen ki:
Földszint
szoba
szoba
nappali
étkező
fürdőszoba
és ezek után egyből jöjjön az összesen (az összesen meg ugye persze úgy kéne hogy alkalmazkodjon ahhoz, hogy éppen hány elem van, és úgy adja össze az értékeket)
majd az Emelet és azzal is ugyanígy tovább
Tehát a lényeg az hogy így nézzen ki mint ez, de csak mindig azok az elemek szerepeljenek a listában amire az adott helyzetben szükségem van.
Remélem így már világos(abb
ÜDvaymanAbit NF7-S ,AMD Barton 2800+,HIS EXCALIBUR ATI Radeon 9800Pro 128MB,1024 Mb DDR 400Mhz Kingstone ,160GB Maxtor
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest