Hirdetés

Aktív témák

• Folze

aktív tag

Kicsit körbejártam ma. Elég nagy ahhoz, hogy kellemesen elfáradj, mire végigsündörgöd az egészet. Rengeteg csukott ajtó, de szerencsére vannak nagy, üvegfalas szobák is. Ezek amolyan csoport-tevékenykedős helyiségek lehetnek. Az intézmény közepén van egy nagy kertszerűség, egyedül itt van lehetőség ténylegesen szabadon lenni: itt láthatod az eget, a napot és a felhőket. Elidőztem kicsit, megfogott a hangulata, kellemes nyugalmat árasztott...

Az egyik beépített szekrényben találtam egy összecsukható rollert. Meglepett csöppet. Páran már azzal tekeregtek, térképezték fel az ismeretlent. Én is tettem egy próbát, jól gurult. Egyenlőre nem állt szándékomban a helyen kívül az emberekkel, a társaimmal ismerkedni. A mai nap semmiképp. Holnap teszek majd egy próbát, de ma nem. Elegem lett az emberekből egy időre, magamból is...

Harmadik éjszakám közeleg, és nem lehet panaszom a párnára. Nagyon kényes vagyok rá amúgy. Érthető is, hisz azon van a fejem egész éjjel. Se ne legyen túl lágy, se túl kemény. Erre pedig csak egy mód van: szivacs! Kockacukor nagyságúra kell vagdosni a szivacsot, és azzal kell kitömni a leszabott-összevarrt huzatot. Örömömre szolgált, hogy itt dettó ugyanaz.

Kezdek valami vonzalmat érezni a hely iránt. Olyan végigsétálni! A kaja is nagyon finom! A párnára meg egyszerűen nem találok szavakat...

[Szerkesztve]

Aktív témák