Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Folze
aktív tag
Kicsit körbejártam ma. Elég nagy ahhoz, hogy kellemesen elfáradj, mire végigsündörgöd az egészet. Rengeteg csukott ajtó, de szerencsére vannak nagy, üvegfalas szobák is. Ezek amolyan csoport-tevékenykedős helyiségek lehetnek. Az intézmény közepén van egy nagy kertszerűség, egyedül itt van lehetőség ténylegesen szabadon lenni: itt láthatod az eget, a napot és a felhőket. Elidőztem kicsit, megfogott a hangulata, kellemes nyugalmat árasztott...
Az egyik beépített szekrényben találtam egy összecsukható rollert. Meglepett csöppet. Páran már azzal tekeregtek, térképezték fel az ismeretlent. Én is tettem egy próbát, jól gurult. Egyenlőre nem állt szándékomban a helyen kívül az emberekkel, a társaimmal ismerkedni. A mai nap semmiképp. Holnap teszek majd egy próbát, de ma nem. Elegem lett az emberekből egy időre, magamból is...
Harmadik éjszakám közeleg, és nem lehet panaszom a párnára. Nagyon kényes vagyok rá amúgy. Érthető is, hisz azon van a fejem egész éjjel. Se ne legyen túl lágy, se túl kemény. Erre pedig csak egy mód van: szivacs! Kockacukor nagyságúra kell vagdosni a szivacsot, és azzal kell kitömni a leszabott-összevarrt huzatot. Örömömre szolgált, hogy itt dettó ugyanaz.
Kezdek valami vonzalmat érezni a hely iránt. Olyan végigsétálni! A kaja is nagyon finom! A párnára meg egyszerűen nem találok szavakat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Automobilista 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Le Mans Ultimate
- Google Chrome
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest