- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Na jó skacok, légyszi magyarázzátok el mit cseszek el:
Megvettem a játékot nagy lelkesedéssel. Első kört Scavvel kezdtem, kihoztam egy AK-t meg sok apróságot. Örültem hogy milyen király vagyok. Kipróbáltam az Offline módót, de mivel elég hamar rájöttem, hogy az offline-ból nem tudok cuccokat megtartani, így Online folytattam. Azóta gyakorlatilag folyamatosan vesztek. Pénzem már alig van, cuccom nincs... Próbáltam lapulni, hangtalanul menni (egér görgővel járássebesség min.-re) de én hiába lövök bele az ellenfélbe 3-4-et, ő röhögve visszafordul és 2 lövésből fekszem. Miután meglő még lőni sem tudok, mintha stunoltak volna. NPC-kell ugyan ez a helyzet. Azokat is csak nagy nehezen tudok lelőni, irányzékom nincs. Folyamatosan keresem az AK-hoz a mountot/ris/ras-t de semmi. Eddig egyszer sikerült vennem. Folyamatosan azt érzem, hogy ilyen alap cucokkal semmi esélyem nincs a felszerelt játékosok ellen, de még nagyon az NPC-k ellen se. Többször úgy haltam meg, hogy elkezdődött a játék tettem kb. 10-15 lépést és már feküdtem. Egy játékos pont arra nézett a pályán szélén állva amerről jöttem... Na bumm....
Illetve amit még nem értem, hogy a pályák azok folyamatosan élnek? Mert párszor belefutottam már olyanba, hogy ahogy beértem a pályára egy ház mellett kezdtem, aminek már minden ajtaja nyitva volt. loot sehol. Gyakorlatilag bejártam az egész falut és semmit nem találtam.
Ilyen körülmények között hogy a francba tudom magam felszerelni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Adobe Photoshop
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest