Hirdetés

Aktív témák

• művésznő4

senior tag

Amúgy azt leszámítva, hogy ma mindenből írtam és feleltem a pótlások miatt, nagyon jó napom volt. :)

- Reggel sikerült korán felkelnem annak ellenére, hogy hajnalig tanultam mára a törit és az irodalmat. Jófej volt a buszsofőr és bár késtem, de felvett félúton :'))
    - Az legújabb zöld színű kardigánomban díszelegtem, aminek nagy sikere volt a barátnők között (:
    - Megtudtam, hogy mégsem pénteken, hanem csak jövőhéten lesz az angol osztályozó vizsga szóbeli része. Huuhh...:U
    - Megint tudtam kicsit lelkizni Kiskökörcsinemmel (a megkülönböztetés végett, ezentúl így fogom hívni S.Adrit itt a blogomban :K) + kikísért a buszmegállómba, nem ment be matek korrepetálásra, hanem elbuszozott velem Csibéékig :)
    - Végre Vilmára is tudtam szakítani egy kis időt
    - Voltam Csibénél
    - Elmentünk együtt ruhát nézni és képes voltam megállni, hogy ne vegyek semmi "hasznos" és haszontalan dolgot :D
    - Sikeresen elértem az összes buszomat, sőt, még a suliba is volt időm visszaugrani a rajzmappámért. Igaz, a rajzhoz ma este már hozzá se tudok szagolni...:F:(
    - Megint kaptam egy csomó, biztató privát üzenetet, amit nagyon szépen köszönök mindenkinek! :R
    - Megkaptam végre Anyától a hőn áhított (pipere) dolgaimat ^^
    - Beszéltem P.-vel és most nagyon, nagyon úgy néz ki, hogy szerdán, végre összejön a naaagy találkozó. :B De nem akarom elszólni. Már épp elégszer le lett mondva eddig is... :U

Most pedig rohanok vissza dóógozni. Még mindig van valamennyi a művtöri házidolgozatomból, úgyhogy ma sem lesz túl sok alvás... -.-

Holnap egy újabb kialvatlan nap. Ohh yeeeaahh! :DD

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés