Hirdetés

Aktív témák

• művésznő4

senior tag

Úgy laza 30-35 üzenetre válaszoltam is. Nem is rossz, egyre jobb vagyok. :) Viszont még mindig van miből jócskán lefaragni... :( Arra viszont már most nincs erőm.

mrgg barátom, időközben megtalálta nekem Lori bejegyzését, amiről beszéltem. :)
    Az utolsó képen, az én lennék....vagy mi. :D

- LadyLorien: Kicsit másabb rajzok :) ! UP ! 09-12 !

És ha már itt tartunk, az egyik legszebb karácsonyi ajándékomról még nem is beszéltem... Az egyik Művészetis barátnőm, Odi, szintén egy portréval lepett meg még a szünet előtt. Azt mondta, hogy tudja, hogy már milyen régóta vágytam egy igazi, szép potréra magamról és amiért annyira nagyon szeret engem, ezért éjszakáig dolgozott vele. :B Mondanom sem kell, ugye, hogy teljesen elérzékenyültem ezen a váratlan meglepin... Olyan édes volt, ahogy felvezette.. Ááh, elmondani sem lehet! :O Mindezt úgy, hogy nagyon ritkán beszélünk és ráadásul ő egy évvel alattam jár, a termük pedig az iskola túlsó szegletében van. Egy tehetséges tündérvirágszál ez a nőszemély...:N

(Csak magamnak:)
    Blog: Talmi sztorija, --> értelem és érzelem - Anya, Dantesz Tnő --> verseny után, családfáról kép, álom, Odi rajza

Aktív témák