Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Idén melyik tantárgyat küldik vissza nagyvizitre? Tavaly a magyar volt ha jól emlékszem.
-
Nimrod
addikt
Hát ja. Szvsz mindenki át fog tudni menni.
-
Nimrod
addikt
De jó, hogy már leérettségiztem :)
-
Nimrod
addikt
Nyelvtant meg lehet csinálni úgy is, hogy az irodalmit megírod jól nyelvtanilag (ergo 4-es vagy 5-ös) és utána már nincs akkora para a szóbelin.
Láttátok tegnap a Kapcsoltamot? Azt hittem, hogy kifekszem a röhögéstől. Valami matekszakos zseni kiesett az első matekos (logikai) példánál. Azt hittem, hogy beszarok :) -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Nálunk meg valami vérszomjas elnök volt (márminthogy asszonták), de nem volt semmi vész vele. Viszont a vizsgáztató tanárokra vigyázni kell, nem szarban állni velük, mert akkor érhetnek meglepetések még akkor is ha übercool vagy az adott tantárgyból. Nálunk nem bukott senki, pedig lett volna kit, de nem majrézok, mert előtte majdnem elszálltam töriből :)
-
Nimrod
addikt
Függvénytáblát és számológépet lehet használni (meg lehet próbálni manager-kalkulátor vagy valami spéci ketyere használatát), törihez meg térképet (amiből csak szóbeli van), térképen meg minden második évszám rajt. Szövgyűjt szintén használható (még jó).
Na, parázik még valaki? ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest