Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz djculture #40489 üzenetére
Ez ok, de ettől még mind a Sims Startert, mind a BF3at el tudták volna adni külön-külön 5 dollárért minimum, s úgy is vették volna a népek mint a cukrot. BF3 multi még sokáig életképes lesz azután is, hogy kijött a 4
(s akkor még ott a DS3 is, amit szintén kapkodtak volna 5 dollárért, szóval mindenképpen millió dollárokat pörgetnek most a jó hírnevük turbózásába )
UI: kezdjük el jobban szidni az UBI-t, hátha ők is javítani akarnak majd a megítélésükön
xsanyi77: Lehet, hogy az EA most utat mutat a többi "nagy" számára is, és a jövőben több ilyen nevesebb csomag lesz, mert látják, hogy nagyon harapnak rá (jó értelemben) a népek
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz ViharVadász #40730 üzenetére
Egen én is a 10milliót látom reálisnak, bár még sok idő van hátra, de szép lassan már mindenkinek lesz egy csomó csomagja
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
sagem
addikt
válasz dante0425 #41103 üzenetére
Meglepődnék ha az lenne, ez a Be Mine bundle nemigen szokott ilyen nagyobb nevű indie játékokat megszerezni, többnyire a lepattanókat gyűjtik be A Dont Starve ha lesz is bundliban szerintem az Humble vagy IndieGala kategória lesz
-
sagem
addikt
válasz attiati #41275 üzenetére
Igazából az hogy nem lett feltörve mellékes szerintem..úgy értem, hogy pl. a BF3-at feltörték, de mivel a játék lényege a multi, így aki valóban élvezni akarja az megvásárolja (s ezért szépen szerepelt az eladási listákon is), mert törttel nem tud multizni (legalábbis nem azokon a szervereken amiken a többiek). Így van/lenne ez a Diablo esetében is, meg mindenhol, ahol a multi a lényeg.
Toplistát nem tudok..talán majd a többiek
-
sagem
addikt
válasz hoffman_ #41828 üzenetére
Ha be tudsz lépni, akkor vhol biztosan újra ki lehet küldetni az emailt/esetleg új amil címet megadni a profil menüdben.
Ha jól tudom egy ember csak egy példányt tud a GMG-n vásárolni. Weekend deal szóval nem lesz jövhét közepéig max hétfő
szerk: bár itt azt írják hogy 8/27-ig van Mortal
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz hoffman_ #41833 üzenetére
Belépsz, aztán balfelső saroknál ott a profil neved, itt legördülő menü és "Settings". Megadod az emailed (ha Paypalról szeretnél vásárolni, akkor a paypalos mailed legyen), elmented, ennyi
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz hoffman_ #41844 üzenetére
És miért nem adsz meg címet/telefonszámot? Az egyébként is kell a legtöbb digitális boltban..
szerk: akkor írj be akármilyen telefonszámot, azt ellenőrzik a legkevésbé Steamen is kell szerintem, bankkártyás vásárlásnál meg kell adni
@warcat: Engem már hívtak fel régebben, igaz az póker terem volt, és vmiért így is megakartak bizonyosodni a személyazonosságomról
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Kuponból is van ilyen kód? Ezt most én vittem, de csak rápróbáltam mert ilyen kuponos kódot még nem láttam soooory..akinek kell annak természetesen átadom Tom6 nevében
(Steames cserével tudom átadni, szóval priv és felvesszük egymást)
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
én csak annak adok kódot akinek adott napon van a szülinapja.
-
sagem
addikt
válasz WayneGace #42513 üzenetére
De itt nem erről van szó, hanem hogy ÚGYIS fórumozunk, így kényelmesebb idepillantani, mint egy x-ik lapot megnyitni. Ki fog tisztulni ez a topik is, most az EA bundle hozta rá az off áradatot, előtte meg lehet nézni, hogy teljesen jól működött, egyensúlyban volt az off/on hsz-ek aránya. Lemegy az ár, s minden visszarázódik a normál kerékvágásba
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Max_218 #43267 üzenetére
Szvsz nem lehet, ilyen játék hordozást sehol nem engednek Maximum egy nagyon segítőkész supportos tud neked segíteni, ha van hozzá még support egyáltalán..de az esély igen kicsi Mindenestre próbáld meg a supportot..veszítenivalód nincs..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz #57919488 #43399 üzenetére
Nincs vele nagyobb gond, csak rettentően monotonná tud válni eléggé hamar. A demot mindenképpen érdemes kipróbálni, mert ha az sem tetszik (picit se) akkor nem érdemes belevágni Olcsóért egyszeri kipörgetésre alkalmas, volt benne potenciál, de kihagyták a ziccereket
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Wizard of Oz #43461 üzenetére
Hm, fura, a két greenlightos cím teljesen friss (olyannyira, hogy a 100% orange juice ma került fel!), ennyire nem bíznak benne, hogy önerőből bekerül Steamre, hogy máris bundliban van (ami nyilván ad egy masszív szavazat boostot) ?
-
sagem
addikt
válasz maross #43588 üzenetére
4 is a Trine, a Ninja, az FTL és a Brutal (ráadásul ez utóbbi extrasok kártyát dob, szám szerint 8at!) is kártyás, igaz az FTL az 1 dolláron felül jár
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz maross #43591 üzenetére
Az a baj, hogy ha ilyen hamar bekerült bundliba, akkor üzletileg nem lett valami nagy szakítás, a bundle az általában a végállomást jelenti az indie címek számára. Bár az is igaz, hogy Steamen van, így már bizonyos nem lett bukó az alkotása, ráadásul a legmenőbb bundle oldal karolta fel, biztos kapott egy csinosabb összeget
Azt a filmet mindig készülök megnézni, aztán valahogy sosem sikerül..na majd most ..
(már csak azért is mert én is szeretnék legalább a greenlightig eljutni..mármint úgy, hogy van is egy garázsjátékom amiért lobbizok, nem csak ötlettel)
-
sagem
addikt
válasz maddionmax #43695 üzenetére
szerintem nem játékot, hanem pl. ebook bundlet
-
sagem
addikt
válasz FollowTheORI #43725 üzenetére
vagy csak irtó jó kapcsolatokkal rendelkeznek..lehet, hogy bundle oldalt kellene szervezniük az újságosdi helyett
-
sagem
addikt
válasz WayneGace #43736 üzenetére
Ez ok, de a Gurunak összesen nincs 10ezer előfizetője (vagy max annyi van..de valszeg jóval kevesebb), és nem egy játékról, hanem sokról van szó, kizárt hogy 10ezres tételekkel dobálóznak..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
The Humble Weekly Sale: Retro Shooters
1$ -
Serious Sam HD: The First Encounter,
Serious Sam HD: The Second Encounter,
Shadow Warrior Classic Redux,
and Duke Nukem 3D: Megaton Edition!6$ -
Hard Reset Extended Edition
System Shock 2[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
1$
Magicka
Magicka 8 DLC Bundle
Magicka 13 DLC Bundle5.91$
King Arthur Collection
King Arthur Fallen Champions
King Arthur 2 + Dead Legions DLCAz Indie Gala Flashpoint pedig további 4 nap
vesszőfutásthosszabbítást kapott.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Hopp, amikor írtam még így volt, de most látom hogy változott a felállás..
1$
Magicka3.99$
Magicka 8 DLC Bundle5.91$
Magicka 13 DLC Bundle
King Arthur Collection
King Arthur Fallen Champions
King Arthur 2 + Dead Legions DLC[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
engem is megelőztek
De a Lényeg..a Humble megint nagyon odatette ezt a csomagot..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz maddionmax #44291 üzenetére
Huh? Ez remélem csak valami vicc, volt 5 dollárért egy ilyen csomag minden csak nem gyenge..
Arról nem is beszélve, hogy bár sokan nem szeretik a kártyákat, egy valag kiesik belőlük, így még visszatérítés is jön belőle rendesen..)[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz ForRedGlory #44515 üzenetére
Valami kavarás volt a PC-s dátumokkal, konzolra már jó előre bejelentették a dátumot, pc-n meg összevissza ment, lehet hogy ebből fakad. A konzolos rajt szeptember 24, szerintem ehhez igazítják a külföldi boltok a rajtot (a CD galaxis is csak akkora szállítja ki, személyesen a kezedbe nyomják, gondolom nem tartanak az ejnye-bejnyétől a kiadó részéről, de valszeg 24 a hivatalos rajt)..de ez csak tipp
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Öö, asszem ennek a játéknak nem te vagy a célcsoportja Én sem egyébként, de azt látom, hogy van egy masszív rajongó bázisa a játéknak, szóval olyan rosszul csak nem csinálják a dolgot. Én pl. imádom a Football Manager sorozatot, más meg 5percet játszik vele, s kb. azon a véleményen lesz róla, mint Te a Trainről..ez ilyen, rétegjáték, csodát nem kell tőle várni, ha eleve nem bírod a műfajt akkor jobb elkerülni, de műfaján belül igenis jónak számít
@ollie: pl lehetnének benne kalauzok..
[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
Szerintem ráérsz vele az ünnepi forgatagig ha már eddig kibírtad, oroszéknál akció nélkül 9 euró, szóval ha kap egy salet akkor némi tf 2 kulcsért betudod szerezni..hopp, most nézem már régió záras..régen nem volt..vagy rosszul emlékszem, sry
btw ennek legalább fair az árazása, majdnem mindenhol ugyanannyiba kerül, kivéve az oroszokat, de az régiózáras. Nem az van, hogy a Brazil is sokkal, az amerikai meg "csak" jóval olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.