-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz Darth_Revan #52476 üzenetére
távozz tőlem sántán! ilyen ördögtől való szerkezetekkel ne kisértsd a mi békés pc-s világunkat!
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz Darth_Revan #52472 üzenetére
gta V? gondolom nem pc-re
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz bullseye #51871 üzenetére
Én is szemezek a játékkal, csak sajnos most nincs pénzem gitárra, de amennyire néztem vannak emberi áron kapható darabok (és a műanyag gitár is 10+ volt annó, aztán el sem lehetett adni, ez meg mégiscsak egy igazi, eladható hangszer). Szerintem ne parázz, tuti mindenki totál béna (aki nem tud gitározni) először, de amennyire olvastam, néztem a videókat némi gyakorlás árán lesz sikerélménye az embernek..egy igazi hangszerrel, ez a remek benne )
-
sagem
addikt
válasz bullseye #51816 üzenetére
Igazából nem olyan drága, mert bármilyet vehetsz, mármint nem kell a gyárilag csomagolt gitárt levadásznod hozzá, akár használtat is lehet nézni..ami kikerülhetetlen az a spéci kábel, az is 10ezer környékén mozog..szóval hja gitár+kábel nem olcsó, na de mégiscsak egy igazi gitárról van szó, nem olyan műanyag játék vacakról mint ami pl. a gitár hősökhöz van
-
sagem
addikt
Hmm, Walking Dead 2 -33%..nem rossz, tekintve, hogy még meg sem jelent
-
sagem
addikt
válasz maddionmax #51730 üzenetére
Ajvé, beragadt greenlight játék hegyek Mondjuk az már más kérdés, hogy van közte olyan, ami simán megkaphatta volna (nálam) a zöld lámpát, pl. az a hülye nevű (Al Emmo akármi) point and click kalandjáték egész kellemesnek tűnik
-
-
sagem
addikt
válasz djculture #51203 üzenetére
Jaja, az igazi flipperek utolérhetetlen hangulatot kínálnak Mostanában kezdtek el hibrid megoldásokat gyártani, mechanikus alkatrészek kombinálva a digitális táblákkal, így vannak igazi mozgó alkatrészek, hangok, de megvan a digitális asztal adta többlet is, jópofák, de horror árba kerülnek és még eléggé gyerekcipőben jár a dolog..de talán ez lehet a flipperek új nemzedéke..
-
sagem
addikt
Nem annyira best buy, mert azt hiszem már volt valami bundliban is de: a Pc Guru aktuális teljes játéka a Giana Sisters: Twisted Dreams, steames.
-
sagem
addikt
válasz FollowTheORI #48943 üzenetére
Messze vannak még a Steamtől azért, amiket felsoroltál "csak" kliens funkciók, a Steam pedig egy gamer közösségnek álcázott boltot épített fel..na, az ilyen közösségi elemek vagy teljesen hiányoznak vagy fapadosak a konkurenciában, legalábbis szerintem
-
sagem
addikt
válasz stevve #48455 üzenetére
Vegyél brazil giftet, jóval olcsóbb, fizetni TF2 kulcsokban tudsz, angolt tartalmazza, nincs régiókorlát én is így vettem még a preorder időszakban, minden rendben vele
szerk: bár nagyjából annyira jön ki, mind a gamefly-nál szóval..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Bár most, hogy utánaolvastam ez a HS pont olyasmi lesz, ingyen is ki lehet farmolni a lapokat, nincsenek csak pénzért elérhető cuccok..szal benéztem Ilyen jellegű mikrotranzakció meg tényleg teljesen rendben van
-
sagem
addikt
válasz joe-ker #48445 üzenetére
Most már semmi. Ha a trading kártyák megjelenése előtt vásároltál volna hozzá tárgyat, akkor prémiummá vált volna. Most már az van, amit ayo írt: 9 dolláronként dob 1 kártyát..
-
sagem
addikt
Szvsz meglehetne oldani, csak veszélyesebb, de ha bejön, akkor nagyobbat szólhat, mint a mikros megoldás.. Jó példák pl: a LoL (vagy akár a Dota), ami bár más műfaj, de a metódus hasonló (csak nem kártyákat, hanem hősöket, rúnákat stb, "gyűjtöget" az ember. Teljesen free, ezáltal mindenki egyenlő feltételekkel száll harcba = rengeteg felhasználó, hatalmas népszerűség, lendületben a játék = bár nem kötelező vásárolni, de miután már ráfüggtek az emberek, vásárolnak is ezt-azt szép számmal.
Ha jó a játék, és nem az dönt, hogy ki mennyit költ rá, akkor önfenntartóvá tud válni bármi szerintem, az emberek jobban szeretik az egyenlő esélyeket (simán költenek profilképekre, skinekre, meg ilyen apróságokra annyit, mint nagyobb/jobb/stb kártyákra/fegyverekre akármikre)
[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
Nekem összesen egy "teljes áron", preorderként vett játékom van, ez a Football Manager Ez az a sorozat amivel részenként több 100 órát is elmolyolok, így erre nem sajnálom (pláne, hogy amióta Steames, TF2 kulcsokért lehet jobb áron is szerezni giftet). Idén alig kellett hozzátennem valamit, mert a Steam cardsból bejövő összeg fedezte a nagy részét
Minden mást akcióban, preordert meg ezen kívül valószínűleg nem vállalnék be. Ezt is csak azért, mert egy régi sorozatról van szó, az ember tudja, hogy mire számíthat
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
szvsz az elmúlt idők legjobb indie játékáról van szó..kreatív, remek atmoszférával rendelkező játék, kerek egész, nagyon jó szerintem
Sokkal több időt játszottam vele, mint a hiperszuper grafikával megáldott tizenkettő egy tucat iparosmunkákkal
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Wizard of Oz #46153 üzenetére
És amazonon (vagy hasonló oldalon) ilyenkor dollárban is annyi
-
sagem
addikt
válasz Woodslave #46145 üzenetére
Az 5 eurós Batman "csak" a sima, a GOTY 7.50. Nem mondom, hogy rossz, de ez a játék már 1000x volt akciózva, s bizony volt már olcsóbb is, ha tudsz egy kicsit várni még vele, akkor érdemes halasztani a következő nagyobb vásárig, legalábbis szerintem
(igaz, hogy olyan mérhetetlenül nagy összeget nem spórolsz akkor sem ha olcsóbb lesz.. )
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz maddionmax #45882 üzenetére
Nincs rá megoldás, sajnos ez van. Illetve most már a Bf3-ban is lehet jelenteni az illetőt a Battleneten keresztül, de hogy utánanéznek e egyáltalán azt nem tudom..
-
-
sagem
addikt
válasz Capricornus #45718 üzenetére
Ez az egyike azon kevés játéknak, amely hosszú ideje tartja az árát, nem mai gyerek (2 éves lesz hamarosan), volt már akciózva is sokszor, de soha nem fillérekért, lehet ezt így is
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Szerintem ráérsz vele az ünnepi forgatagig ha már eddig kibírtad, oroszéknál akció nélkül 9 euró, szóval ha kap egy salet akkor némi tf 2 kulcsért betudod szerezni..hopp, most nézem már régió záras..régen nem volt..vagy rosszul emlékszem, sry
btw ennek legalább fair az árazása, majdnem mindenhol ugyanannyiba kerül, kivéve az oroszokat, de az régiózáras. Nem az van, hogy a Brazil is sokkal, az amerikai meg "csak" jóval olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
Öö, asszem ennek a játéknak nem te vagy a célcsoportja Én sem egyébként, de azt látom, hogy van egy masszív rajongó bázisa a játéknak, szóval olyan rosszul csak nem csinálják a dolgot. Én pl. imádom a Football Manager sorozatot, más meg 5percet játszik vele, s kb. azon a véleményen lesz róla, mint Te a Trainről..ez ilyen, rétegjáték, csodát nem kell tőle várni, ha eleve nem bírod a műfajt akkor jobb elkerülni, de műfaján belül igenis jónak számít
@ollie: pl lehetnének benne kalauzok..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz ForRedGlory #44515 üzenetére
Valami kavarás volt a PC-s dátumokkal, konzolra már jó előre bejelentették a dátumot, pc-n meg összevissza ment, lehet hogy ebből fakad. A konzolos rajt szeptember 24, szerintem ehhez igazítják a külföldi boltok a rajtot (a CD galaxis is csak akkora szállítja ki, személyesen a kezedbe nyomják, gondolom nem tartanak az ejnye-bejnyétől a kiadó részéről, de valszeg 24 a hivatalos rajt)..de ez csak tipp
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz maddionmax #44291 üzenetére
Huh? Ez remélem csak valami vicc, volt 5 dollárért egy ilyen csomag minden csak nem gyenge..
Arról nem is beszélve, hogy bár sokan nem szeretik a kártyákat, egy valag kiesik belőlük, így még visszatérítés is jön belőle rendesen..)[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
engem is megelőztek
De a Lényeg..a Humble megint nagyon odatette ezt a csomagot..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Hopp, amikor írtam még így volt, de most látom hogy változott a felállás..
1$
Magicka3.99$
Magicka 8 DLC Bundle5.91$
Magicka 13 DLC Bundle
King Arthur Collection
King Arthur Fallen Champions
King Arthur 2 + Dead Legions DLC[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
1$
Magicka
Magicka 8 DLC Bundle
Magicka 13 DLC Bundle5.91$
King Arthur Collection
King Arthur Fallen Champions
King Arthur 2 + Dead Legions DLCAz Indie Gala Flashpoint pedig további 4 nap
vesszőfutásthosszabbítást kapott.[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
The Humble Weekly Sale: Retro Shooters
1$ -
Serious Sam HD: The First Encounter,
Serious Sam HD: The Second Encounter,
Shadow Warrior Classic Redux,
and Duke Nukem 3D: Megaton Edition!6$ -
Hard Reset Extended Edition
System Shock 2[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz WayneGace #43736 üzenetére
Ez ok, de a Gurunak összesen nincs 10ezer előfizetője (vagy max annyi van..de valszeg jóval kevesebb), és nem egy játékról, hanem sokról van szó, kizárt hogy 10ezres tételekkel dobálóznak..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz FollowTheORI #43725 üzenetére
vagy csak irtó jó kapcsolatokkal rendelkeznek..lehet, hogy bundle oldalt kellene szervezniük az újságosdi helyett
-
sagem
addikt
válasz maddionmax #43695 üzenetére
szerintem nem játékot, hanem pl. ebook bundlet
-
sagem
addikt
válasz maross #43591 üzenetére
Az a baj, hogy ha ilyen hamar bekerült bundliba, akkor üzletileg nem lett valami nagy szakítás, a bundle az általában a végállomást jelenti az indie címek számára. Bár az is igaz, hogy Steamen van, így már bizonyos nem lett bukó az alkotása, ráadásul a legmenőbb bundle oldal karolta fel, biztos kapott egy csinosabb összeget
Azt a filmet mindig készülök megnézni, aztán valahogy sosem sikerül..na majd most ..
(már csak azért is mert én is szeretnék legalább a greenlightig eljutni..mármint úgy, hogy van is egy garázsjátékom amiért lobbizok, nem csak ötlettel)
-
sagem
addikt
válasz maross #43588 üzenetére
4 is a Trine, a Ninja, az FTL és a Brutal (ráadásul ez utóbbi extrasok kártyát dob, szám szerint 8at!) is kártyás, igaz az FTL az 1 dolláron felül jár
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Wizard of Oz #43461 üzenetére
Hm, fura, a két greenlightos cím teljesen friss (olyannyira, hogy a 100% orange juice ma került fel!), ennyire nem bíznak benne, hogy önerőből bekerül Steamre, hogy máris bundliban van (ami nyilván ad egy masszív szavazat boostot) ?
-
sagem
addikt
válasz #57919488 #43399 üzenetére
Nincs vele nagyobb gond, csak rettentően monotonná tud válni eléggé hamar. A demot mindenképpen érdemes kipróbálni, mert ha az sem tetszik (picit se) akkor nem érdemes belevágni Olcsóért egyszeri kipörgetésre alkalmas, volt benne potenciál, de kihagyták a ziccereket
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Max_218 #43267 üzenetére
Szvsz nem lehet, ilyen játék hordozást sehol nem engednek Maximum egy nagyon segítőkész supportos tud neked segíteni, ha van hozzá még support egyáltalán..de az esély igen kicsi Mindenestre próbáld meg a supportot..veszítenivalód nincs..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz WayneGace #42513 üzenetére
De itt nem erről van szó, hanem hogy ÚGYIS fórumozunk, így kényelmesebb idepillantani, mint egy x-ik lapot megnyitni. Ki fog tisztulni ez a topik is, most az EA bundle hozta rá az off áradatot, előtte meg lehet nézni, hogy teljesen jól működött, egyensúlyban volt az off/on hsz-ek aránya. Lemegy az ár, s minden visszarázódik a normál kerékvágásba
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
én csak annak adok kódot akinek adott napon van a szülinapja.
-
sagem
addikt
Kuponból is van ilyen kód? Ezt most én vittem, de csak rápróbáltam mert ilyen kuponos kódot még nem láttam soooory..akinek kell annak természetesen átadom Tom6 nevében
(Steames cserével tudom átadni, szóval priv és felvesszük egymást)
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz hoffman_ #41844 üzenetére
És miért nem adsz meg címet/telefonszámot? Az egyébként is kell a legtöbb digitális boltban..
szerk: akkor írj be akármilyen telefonszámot, azt ellenőrzik a legkevésbé Steamen is kell szerintem, bankkártyás vásárlásnál meg kell adni
@warcat: Engem már hívtak fel régebben, igaz az póker terem volt, és vmiért így is megakartak bizonyosodni a személyazonosságomról
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz hoffman_ #41833 üzenetére
Belépsz, aztán balfelső saroknál ott a profil neved, itt legördülő menü és "Settings". Megadod az emailed (ha Paypalról szeretnél vásárolni, akkor a paypalos mailed legyen), elmented, ennyi
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz hoffman_ #41828 üzenetére
Ha be tudsz lépni, akkor vhol biztosan újra ki lehet küldetni az emailt/esetleg új amil címet megadni a profil menüdben.
Ha jól tudom egy ember csak egy példányt tud a GMG-n vásárolni. Weekend deal szóval nem lesz jövhét közepéig max hétfő
szerk: bár itt azt írják hogy 8/27-ig van Mortal
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz attiati #41275 üzenetére
Igazából az hogy nem lett feltörve mellékes szerintem..úgy értem, hogy pl. a BF3-at feltörték, de mivel a játék lényege a multi, így aki valóban élvezni akarja az megvásárolja (s ezért szépen szerepelt az eladási listákon is), mert törttel nem tud multizni (legalábbis nem azokon a szervereken amiken a többiek). Így van/lenne ez a Diablo esetében is, meg mindenhol, ahol a multi a lényeg.
Toplistát nem tudok..talán majd a többiek
-
sagem
addikt
válasz dante0425 #41103 üzenetére
Meglepődnék ha az lenne, ez a Be Mine bundle nemigen szokott ilyen nagyobb nevű indie játékokat megszerezni, többnyire a lepattanókat gyűjtik be A Dont Starve ha lesz is bundliban szerintem az Humble vagy IndieGala kategória lesz
-
-
sagem
addikt
válasz ViharVadász #40730 üzenetére
Egen én is a 10milliót látom reálisnak, bár még sok idő van hátra, de szép lassan már mindenkinek lesz egy csomó csomagja
-
sagem
addikt
válasz djculture #40489 üzenetére
Ez ok, de ettől még mind a Sims Startert, mind a BF3at el tudták volna adni külön-külön 5 dollárért minimum, s úgy is vették volna a népek mint a cukrot. BF3 multi még sokáig életképes lesz azután is, hogy kijött a 4
(s akkor még ott a DS3 is, amit szintén kapkodtak volna 5 dollárért, szóval mindenképpen millió dollárokat pörgetnek most a jó hírnevük turbózásába )
UI: kezdjük el jobban szidni az UBI-t, hátha ők is javítani akarnak majd a megítélésükön
xsanyi77: Lehet, hogy az EA most utat mutat a többi "nagy" számára is, és a jövőben több ilyen nevesebb csomag lesz, mert látják, hogy nagyon harapnak rá (jó értelemben) a népek
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz marcusa #40336 üzenetére
A Battlefiled 3 szerves része a Battlelog! Oda belépsz, ott van a szerverkereső, és azon keresztül tudsz játékot is indítani! Tudom, kicsit furcsa, hogy kell a böngésző is hozzá, de meg lehet szokni..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
IndieGala meg benyomott 1 happy hourt gyorsba, asszem ez most kevésbé bír hírértékkel
-
sagem
addikt
Én nemtudom kik dolgoznak a HUMBLE-nek, de valamit nagyon tudnak, hogy ilyen csomagokat hoznak tető alá..
-
-
sagem
addikt
válasz bullseye #39749 üzenetére
Izé, de ezek a játékok nem régiókorlátosak, ami az, az VPN-es s nem is foglalkozunk velük. Az akció régiókorlátos, de ezekből is csak azzal foglalkoznak itt, amihez nem kell VPN vagy ilyesmi (pl. ennél a Brazil oldalnál, ha PP-al vásárolsz még címet sem muszáj megadni). Ezek pedig a PH szabályzata alapján ismertethetőek itt, de valahogy mindig előjön ez a téma az igaz
Én csak azt nem értem, hogy az miért jobb, ha most nem veszem meg xy játékot pl. a mostani vitát kirobbantó oldalról, majd keresek egy tradert Steamen és 1-2 dollárral többért (de még mindig a normál store ára alatt bőven) megveszem tőle ugyanezt. Az teljesen legális megoldás lenne..de a végeredmény ugyanaz, egy idegen régióból származó kulcsot aktiválok, plusz profitot termelve egy ezzel foglalkozó seftelőnek, aki nem is biztos, hogy jogosult volt megvenni ezt a kulcsot..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz djculture #39738 üzenetére
lol..a régiókorlátok egyáltalán nem a "csalások" miatt vannak..Kérlek soha ne használd a Steam piacot cserére, ugyanis elképzelhető, hogy csalsz, féláron vett orosz/más rágiós gifteket vásárolsz..ez gondolom nem zavar
Btw: amelyik bolt akarja (nem egy ilyen van) nem engedi kosárba tenni a terméket ha nem megfelelő az ip címed. Plusz amelyik kiadó akarja (költség nélkül) tesz digitális régiókorlátot pl. a Steames játékaira. Valamiért csak kevesen élnek vele..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz djculture #39736 üzenetére
Lol, azért mert egy sokadik konferencián beszélnek valamiről még nem fogják törvénybe iktatni..Arról is van már EU-s tervezet, hogy a használt digitális játékokat továbbadhatóvá kell tenni, én még sem látom ezt a törvényt. Ne essünk már át a ló túloldalára. Ok, ne vásárolj Brazil oldalról, vegyél teljesen LEGÁLISAN Tf2 kulcsokért orosz gifteket, s ezzel okozz nagyobb kárt a kiadónak, de az legális, szóval nincs vele baj..! Jaj már..
-
sagem
addikt
válasz Wizard of Oz #39655 üzenetére
Ennek a játéknak és a kiegészítőinek az árán mindig elcsodálkozom
-
sagem
addikt
válasz gtamate2 #39609 üzenetére
Egen, a fejlesztők dicső múltja miatt nagyon reflektorfényben vannak, mindenhol! Nem véletlen, hogy summersalen is ez az alpha állapotú játék volt az egyik kiemelt attrakció, ami valljuk meg nem gyenge azért (alfa státuszú indie játékról beszélünk mégiscsak ).
Újságokban meg olyan szerény címoldalas bemutatást kap, hogy pl: "Meet the new king of indie gaming"
De ahogy Te is írod, látszik, hogy jó játék lesz ez valamikor..csak még baromira nem az, s ezzel a tempóval rettenet messze vannak a kész állapottól..viszont az ár így is köröket ver a többi indie cuccra, s cserébe még tesztelheted is a játékot bugokra vadászva, mert másra per pill nem jó
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Épp írni akartam Prison irtózatosan túlárazott, de egyébként jó játék. Volt szerencsém kipróbálni a drm free változatot, és jelenlegi állapotában ez egészen biztosan nem ér ennyi pénzt (szerintem). Egy térkép, célok nélkül, tele bugokkal és hiányzó funkciókkal, gyakorlatilag sandbox bohóckodás (meg egy 5 perc alatt végigpörgethető tutorial). Maga a játék jó lesz, ha elkészül..csak elnézve a fejlesztési ütemet ez majd csak valamikor jövő év közepén / végén lesz kész
(hozzáteszem, a készítőknek nem is kell sietnie vele, már most 6+ millió dollár folyt be a kasszájukba , nem tudom, hogy mennyi volt a fejlesztési költség, de gyanítom, hogy ez már profitos erősen )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Opel topik
- Láncfűrész topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...