Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saját sztori.
Vidéki autóbontó, 2 darab mezei kárpithangszóró. a biznisz tárgya.
Megérkezett a Foxi automatába, veszem ki és az egyik hangszóró mágnese leszakadva.
A csomagolás minősíthetetlen az igaz.Mivel az értéke 2000Ft+1500 posta, nem vakaróztam de lehetett volna ezzel az erővel 100ropi is az érték.
Ha a bontós az anyja életére esküszik de bizonyítani nem tudja hogy épségben adta fel,
és ugyanez a szitu Foxpostéknál is, szerintük ők úgy tették tették be a Foxiautomatába ahogyan feladták a csomagot,
akkor hogyan tovább?
Bár az a gyanúm hogy vagy dobálták vagy ráejtettek valami nehezet a Foxisok, de mivel pocsékul csomagolta, szinte csak szigszalaggal volt átkötözve az áru, így az eladó is hunyó volt.Ilyenkor el lehet kezdeni egy végeláthatatlan reklamációs folyamatot amiben a felelősség tologatása évekig is eltarthat és akkor sem lesz a károsult számára jó megoldás.
-
Elég nehéz bekerülni valahova ha ez a hozzáállás.
Ugye új embertől mivel nincs 500+ értékelése nem adunk-veszünk, de ha soha senki se, akkor hogyan lesz neki + értékelése? Kör bezárult.Igen persze brutál mennyiségű a csaló.
Amúgy a cikk írója említett eset velem nemegyszer megtörtént, kellett valami, gugli kidobta, jó volt az ár is. És csak ezért regeltem be az adott adásvételi oldalra, azóta se voltam ott még nézelődni se.
Van nagyon sok naiv ember.
pl. múlt héten vettem FB marketen egy 50ezres gépészeti cuccot amit még lealkudtam 25-re.
Az eladó csajszika azt se tudta mit árul, elhunyt a férje, találta a pincébe az eszközt. Új ára 250khuf felett.
Ráírtam, kérte a címemet.
Mire eljutotttunk volna a konkretizáláshoz meg a fizetéshez, utalási adataihoz, megjött postafutárral a motyó és a dobozon óriási betűkkel a csajszi összes adata, bankszámla, név cím telefon mail még a lábmérete is ráírvaNőiesen de úgy becsomagolta hogy 10 percig hámoztam a dobozt.
Van még korrekt eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na ilyen sem volt még velem.Tegnap 3! 0 napos friss reggel rendelkező emberke is bejelentkezett nálam vásárolni.Az...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest