Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodes

aktív tag

válasz GerykO #8796 üzenetére

Hát szerencsére szinte mindenre tudom a választ!
    Ami 1000% hogy csakis kizárólag egy média központként akarom használni a HTPC-t
    tehát soha nem akarok rajta játszani.....képeket, filmeket, zenét, tv műsort akarok rajta nézni-hallgatni, felvenni.....netezni, letölteni.

Gyakorlatilag mint pc-t egyáltalán nem kívánom használni.

Azt is tudom, hogy ebben az iparágban 1 hónap sőt néha 1 hét is sokat jelent, de én mégis minimum 5 évig nem szeretnék költeni a HTPC-re.

Tudom, hogy lehetetlen, de szinte csak távirányítóval kezelném legszívesebben.

A barkácsolás nem gond, de mivel egyenlőre semmim sincs, tehát 0-ról indulok így gondolom ez most nem annyira időszerű.

Hát hogy mennyit fog pörögni a cucc az jó kérdés, de úgy gondolom max napi 2-3 órát. Nyáron ennek a töredéke :D
    Linux szóba sem jöhet.... egyáltalán semmit nem tudok róla és nincs kedvem megtanulni (bár iMac-em van) :) De inkább W7, szimpatikusabbnak tűnik....(hátha ez végre már stabil, biztonságos op.rendszer)

Az Intell kontra AMD-ről az a véleményem, hogy egyik héten ez a jobb a másik héten az.......bár jobban hajlok az AMD felé :)
    Ja és remélem kijön a cucc max egy kilóból :)

Új hozzászólás Aktív témák