Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CirrMee

addikt

válasz MasterMark #51367 üzenetére

Új Dura' elemmel kezdett nálam. Gyengülő elemre mellesleg el kellene veszíteni a kapcsolatot akkor is, ha nincs bekapcsolva a Kodi.

Kodi vs USB hub lekapcsolás: képes ilyenre (aka.: wtf...?)? Adódna itt egy másik kérdés is, mert az eredeti konfigon lógott egy drótnélküli bill+maus kombó, azzal soha nem lépett fel még csak hasonló sem. Még mielőtt felmerülne: nem vesztek össze, mert azt leválasztva is fennállt a hiba.

Megoldási javaslatok: elsőre ellenőriztem az elemeket, ilyesmire (gyengülő elem) érzékeny műszerbe pakolva is olyan, mint ha új lenne (gyengülő elemeket könnyű lebuktatni egy multiméterrel amúgy is). Most bontott elemekkel majd fél-egy nap múlva lesz eredmény, de előre tudható a leírtakból, hogy kb mint halottnak a csók. Az eszközök letiltására én is gondoltam, már túl vagyok sajna ezeken is. Erre is áll, hogy semmit nem számít, csak az, hogy a Kodi fut, vagy sem.

Mondjuk lelkiekben már azon gondolkodok, hogy a kövi teszt Linux alapon lesz, csak rá kellene szánnom magam. Mondjuk az sem oldaná meg a problémámat, mert hiába lenne pl ott működőképes, ha egyrészt rühellem, másrészt vásárolt OS -t azért parlagon heverni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés