- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Igen, csak ez finoman szólva nem HTPC irány, a dvga sem, de ráadásul egy 550 erősségű kártya...
Nálam - de sztem 10-ből 9 HTPC-be:
- Be se fér a házba
- A tápnak is sok lenne
- A hűtést szintén agyonvágja
- Árban is rögtön 3x szorzó a prociraIgazából ha azt nézem ugye a HDMI 2.0 csati és támogatás hiányzik, ami nem kérne se helyet se extra áramot. Meg a feature: HDR mennyenki'. Az se kér enni.
Így a mostani, sima G3900-hez képest - ami 20-30W-ból elvan egy pár cm magas ITX házban - elég brutál.
Most ugrott be, hogy talán a Gemini Lake tud már natív 2.0-át. Bár ott meg csak HD 605 van, papíron az nem HDR képes... ez is próba alapján derülne ki.
Viccet félretéve: droidos player mit nem tud? 4k-t, 60p-t HDMI 2.0-án tudnakha nem tévedek. HEVC main10 megy nekik, kadenciahelyesség is tudtommal. HDR?
-
fonok87
aktív tag
Hali!
Kis segítséget kérnék, én éppen a legolcsóbb (vagy legalábbis kompromisszumos) megoldást keresem HTPCre 4k HDR tévé alá. Valószínűleg win10 alapon.
GT1030-al mi a baj? Átnyálaztam a topicot meg feltúrtam már a fél internetet, az egyetlen hátránya amit találtam a 2GB VRAM, úgy tudom a Netflix 4k-hoz minimum 4GB kell (ami nálam valószínűleg nem lesz szempont). Ha viszont egy drágább kártyát mondasz a legjobbnak, itt valami disznóság elkerülte a figyelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest