- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Úgy néz ki, indulunk egy H110M-ITX-es motyóval, i3-7100-al. A tv úgyis csak fullhd, azt bőven maxolja-gyorsítja ez az Intel GPU is. Nagy power nem kell, ha pedig jönne egy 4K/8K csere évek múlva, max lövünk bele majd egy PCIe külső VGA-t az akkori legújabb sorozat alsó kategóriájából. (1 slot szabad). Most úgy érzem, felesleges beletolni Aladdin összes kincsét .. se RAID, se semmi nemigen kell.
Apropó, ha mégis: W10 szoftveres raid megoldás, vagy BIOS-ból (is) konfigurálható Intel RST ? Persze ez sem egy hűde enterprise jellegű raid megoldás, tudom, de azért használható. Mostanra már nem is alaplapfüggő és nem is nagyon chipset függő, gyakorlatilag az összes RST-t támogató chipset ismeri a formátumot. Tehát egy esetleges mai RST-s RAID-et felismer majd egy jövőbeli 4-6 évvel későbbi lap, szerintem. Jól agyalgatok ? Linux kilőve (amúgy azt nyomnám neki egy Ubuntuval, csak azt látom, hogy a GPU dekód még a "csicsa" desktop linuxoknak is helyből ismeretlen fogalom, olyan meg, hogy youtube 4K video / VP9 gyorsítás, egyenesen nullával való osztás)
-
hm15
senior tag
Vagy Ryzen Raven Ridge: 2200/2400G. Ezek már mind 2.0 lapok.
-
BullZeye
veterán
Intel 620 és 630-as gpuk már támogatják a HDR-t, vagy rosszul tudom?
Csak mert akkor fölösleges 50k-t kidobni az ablakon csak emiatt, inkább olyan 7-8gen procit venni amiben már ez van.De hülye vagyok, el kellett volna olvasnom amire válaszoltál
De az vagy 2 sorral volt feljebb, az már túl sok volt, hogy vesződjek vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest