- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
válasz
zsolt501 #49240 üzenetére
Szia! Nagyon köszönöm az utánajárást!
Megnéztem a TV-men az általad javasolt beállításokat, de nincs is olyan opcióm, mint amit írtál. A legfontosabb talán az Auto adjust transcoding... opció lenne, na olyanom nincs, a többi az nagyjából megvan, de azok olyan default szagúak és nálam is úgy vannak beállítva. Lejátszási mód nálam is Direct Play (eddig ami film elindult, az csak ezzel működött, semmiféle Transcode vagy Stream esetén meg se nyikkant).
Szerintem nálam a Plex verzióval lesznek gondok TV (D6500) oldalon, mivel egy másik Samsungomon (KS7000 - amire most direktbe AVR-en keresztül van kötve a HTPC) is kipróbáltam, azon teljesen más (újabb) Plex app települt.
D6500-ra: 1.019
KS7000-re: 3.1.0 (3.8.0) / Tizen: 2.4.0Kezdetben a DTS dekódolás hiányára gondoltam a régi TV esetén, mivel a DTS hangú filmeket az újabb TV-n is csak akkor játszotta le (direkt módban), ha a "DTS (DCA)" opció be van kapcsolva (ez az opció pl. a régin nincs is).
Ezt bekapcsolva le tudta játszani az ominózus epizódot az újabb TV (aminek DTS hangja van alapból).
Vissza a régi TV-re, ott kipróbáltam más DTS hangú filmet is és egyre rábökve elindult. Szóval nem hiszem, hogy a hangsáv miatt van gondja.
Még annyit megteszek, hogy HTPC oldalon PMS-t frissítem, mert írta, hogy elérhető egy frissítés (jelenleg 1.1.3.2700, update verzió: 1.9.4.4325 - az eredeti PMS-t egy Librelec-re használható repo-ból telepítettem). Az update egyébként egy .deb formában érkezett, nem nagyon tudom hogyan lehet ezzel frissíteni, de guglizok egyet.Bocs, hogy ilyen bőven írtam le a dolgot, de szerintem lassan feladom, mert a régi App (szerintem a D sorozat még nem Tizen rendszer volt) valószínűleg egy idő után már nem kapott további frissítést / támogatást, így lehet eleve nem tud mit kezdeni egy adott újabb (?) formátummal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest