- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whito
csendes tag
válasz
radi8tor #4781 üzenetére
"Az is beállítható, hogy csak akkor kapcsoljon ki, ha a gépet kikapcsoltad."
Lsz. ha tudod írd meg, hogy ezt hogyan kell beállítani. Már más fórumokban is kérdeztem és 1 hónapja keresem a megoldást, de nem kapok konkrét infót senkitől. Legújabb driver és kezelő SW van fent nekem, de azt a francos kijelzőt nem tudom rajta véglegesen kikapcsolni. Van egy olyan opció, ami valami olyasmi, hogy a háttérfényt kikapcsolja, hogy ha az Imon SW éppen nem fut. Ha ezt az opciót bekapcsolom, akkor ha a futó windowsban lezárom az Imon SW-t, akkor tényleg elsötétül az LCD, de amint a gépet shutdow-nal állítom le, akkor bekapcsol automatikusan és elindul rajta az óra (ami ráadásul valami nagyon ocsmány betűtípussal, nem azzal, mint ami bekapcsolt Imon esetében be van állítva) és bugosan írja ki az időpontot (pl. 4-es helyett 9-et ír ki, és 14:44-kor 19:99 az aktuális időpont
). A backlight pedig annyira erős, hogy a sötét szobát bevilágítja. Ez esetleg az Antec Fusion hibája és abban van gányolt VFD? Arra esetleg van lehetőség, hogy a backlight-ot teljesen kikapcsoljam, de a kiírás megmaradjon? Az én VFD-men csak csökkenteni lehet a backlight-ot, de legkissebben is olyan erős, hogy alig tudom elolvasni a feliratot, így számomra teljesen használhatatlan a kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Asztrofotózás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest