Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
bajnokpityu #41222 üzenetére
Sajnálom hogy így jártál vele. (Nekem is 600-asom van, 2-3 éve vettem és ez bírja a bevetést.)
A lányoknak vegyél valami olcsó androidos tabletet amiért adott esetben nem kár, én is biztosra veszem hogy egy-két szóból megtanulják kezelni. -
sb
veterán
válasz
bajnokpityu #41222 üzenetére
Én épp a régi 525-ömbe próbálok életet lehelni, 1-2 gombról lekopott a vezetőréteg.
Persze már viseltes, plussz a szétszedést sem lehet normálisan megoldani de nekem sem akaródzik újat venni. 600-ast vettem szülőknek, még bírja, 2 éves, de nekem is bóvlinak tűnik.Ráadásul már csak 650 kapható 25-30k között ami egy vagyon. A kisebb kijelző nélküli (és úgy is több mint, persze részben a HUF-nak köszönhetően mint a 600-as).
Más gyártótól viszont nem sok értelmes megoldást láttam. És ami dühítő, hogy pl. droidra sem láttam még normálisat pedig ott kb gyerekjáték kéne, hogy legyen. (Persze amúgy is dedikált, fizikai gombos cucc kéne, de lehetne nyugodtan "droid" alapú, 5Ft-os cucc.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen notebookot vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest